Datum: 14 jan, 2019
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 4 feb, 2019
Kategorier: Personal- och HR-chefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Ledigt jobb som löneansvarig, Stockholm

Arbetsuppgifter

Primärt handlar arbetet om att göra lön tillsammans med en löneadministratör, men även att starta upp funktionen och förbereda för att kliva in i det nya schemaläggningssystemet som införs i april. Du kommer att arbeta i ett härligt HR-team och ha personalansvar för en löneadministratör.

Du blir ansvarig för att administrera lön, pension, försäkringar och förmåner för 100 tjänstemän och 600 arbetare. Du kommer även vara företagets kontaktperson gällande frågor som uppstår kring lön, pension, försäkringar och förmåner.

Tjänsten är på heltid och är placerad i Skärholmen, Stockholm. Uppdraget startar omgående och är beräknat att pågå till september. För rätt person finns det stora möjligheter till förlängning.

Din profil

Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet inom lönehantering, gärna med övergripande ansvar. Det är viktigt att du besitter kunskap om lagstiftning, gärna från kollektivavtal med Visita och Unionen. Meriterande om du har arbetat med kollektivavtalet mellan Visita och HRF.

För att lyckas i rollen som löneansvarig ser vi att du har mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i lönesystemet Agda. Du behöver också ha kunskaper inom redovisning och bokföring för att exempelvis kunna stämma av konton och bokföra fakturor. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.

Vi letar efter en Lösningsfokuserad person som trivs i högt tempo. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du är utåtriktad, driven och proaktiv.

Vad kan Experis Finance erbjuda dig?

Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal, kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Ansökan

Ansök genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta kandidatspecialist Pontus Somi på pontus.somi@se.experis.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden