Datum: 11 sep, 2018
Plats: Lund, Malmö
Sista ansökningsdag: 2 okt, 2018
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Ledigt jobb som inköpare hos vår uppdragsgivare i Lund

Det här är ett konsultuppdrag som varar i tolv månader. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Du kommer bland annat att:

 • arbeta med kundens hela inköpsprocess (procurment to pay)
 • ansvara för vissa produkterna och tjänsterna och vidtar proaktivt åtgärder för att möta och ständigt förbättra kostnader, kvalitet och tillgänglighetsmål
 • samarbeta med materialplanerarna i produktionen gällande materialtillgänglighet och / eller kvalitetshantering
 • arbeta med förbättringsåtgärder i samarbete med hela Supply Chain
 • arbeta med kostnadsuppföljning och orderuppföljning

Den vi söker

Du har en akademiskutbildning förslagsvis inom logistik och management samt erfarenhet av hel inköpsprocessen (Procurment to Pay) samt sourcing. Du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Det är meriterande om du god kunskap om produkterna och branschen. Som person är du framförallt kvalitetsmedveten och driven och du drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör, att få jobba inom en internationell koncern.

Vi söker dig som:

 • har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete
 • god kommunikationsförmåga
 • har erfarenhet av förhandling
 • sourcing erfarenhet
 • har arbetat inom en global koncern

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Johan Andersson på telefonnummer 040-6606301 eller e-post carl-johan.andersson@se.experis.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden