02ledarna

Datum: 10 aug, 2017
Företag: Ledarna
Plats: Värmland
Sista ansökningsdag: 7 sep, 2017
Kategorier: HR, juridik

Ansök direkt

Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till Värmland

Som förhandlare hos oss erbjuds du en självständig, mångfacetterad och utvecklande roll där du stöttar chefer i deras roll som chef och som anställd inom många olika typer av verksamheter och branscher.
Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till region Värmland. Som förhandlare hos oss arbetar du med förhandling och chefsrådgivning på individnivå.

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattar arbetsrättsliga frågor (MBL, LAS m.m) och renodlad rådgivning inom såväl chefs- och villkorsfrågor som ledarskapsfrågor i stort. Du kommer att coacha chefer på alla nivåer och arbetet sker genom både fysiska möten och via telefon. Du fungerar även som stöd och bollplank till Ledarnas lokala chefsföreträdare. Arbetet omfattar även lönebildningsfrågor, främst då Ledaravtalet. Särskild vikt läggs vid att kunna förstå chefers situation varför egen chefserfarenhet är värdefull.

Du driver dina egna processer men ingår i ett team av erfarna förhandlare över hela landet. Lämplig bostadsort Karlstad med omnejd, du utgår från ditt hemmakontor och är verksam i området Värmland. Körkort och tillgång till bil i tjänsten är ett krav. Du rapporterar till chefen för Förhandlingsservice i Stockholm.

Din profil

 • Egen chefs- eller ledarerfarenhet
 • Erfaren och lösningsinriktad förhandlare
 • Du har högskoleutbildning eller motsvarande
 • Dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt

Som person är du proaktiv och van att arbeta självständigt. Du är lyhörd, förtroendeingivande och kan möta människor på alla nivåer. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och en god pedagog.

LARS ROSENLIND
Förhandlare

”Jag drivs av att hjälpa och stödja medlemmar i svåra situationer för att försöka göra så att det blir så bra som möjligt.”

Vi har riktigt bra förmåner

 • Mångfald och inkludering
 • Kortare arbetstid, fler lediga dagar och klämdagar
 • Föräldraskap och arbetsliv
 • Hållbara chefer och medarbetare
 • Generöst friskvårdbidrag
 • Du är självklart försäkrad som anställd hos oss
 • Gott arbetsklimat
 • Rikskuponger
 • Roligt på jobbet!

Ledarnas värdegrund

Professionalism
Vi gör rätt saker på rätt sätt, med fokus på att skapa värde för våra medlemmar.
Vi är pålitliga, serviceinriktade och inger förtroende.
Vi är tydliga.
Vi lever som vi lär.

Driv
Vi ligger i framkant och utvecklar vår kompetens.
Vi tar initiativ och är nytänkande.
Vi går från ord till handling och tar ansvar från start till mål.

Samverkan
Vi ser till helheten, samarbetar över gränserna och respekterar varandras roller.
Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet.
Vi är lyhörda och öppna.
Vi tar alla ansvar för att skapa en bra arbetsplats.

Om företaget
Bra chefer och ett gott ledarskap ger resultat och föder framgång – människor växer och verksamheter och samhällen utvecklas. Vill du vara med och jobba för att Sverige ska ha världens bästa chefer?
På Ledarna blir du en del i en modern organisation som tillvaratar chefers intressen och förstår chefsrollen fullt ut. Vi är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsinriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.

Övrigt
Heltid, tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från ditt hemmakontor och verksamhetsområdet är Värmland. Läs gärna mer om vad Ledarna som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Ansökan
Din ansökan (cv och personligt brev) vill vi ha snarast då urval och intervjuer görs löpande dock senast den 7 september.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natasha Casas-Cordero hos oss på personal@ledarna.se 

Inför rekryteringsarbetet har Ledarna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan! 

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden