Datum: 26 jun, 2019
Plats: Göteborg
Sista ansökningsdag: 8 aug, 2019
Kategorier: Inköps-, logistik- och transportchefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Lageransvarig till Cosentino!

Arbetsbeskrivning
Som operativ Lageransvarig är ditt primära uppdrag att ansvara för och hantera den dagliga logistiken av in- och utgående leveranser på ett effektivt sätt. Det innebär att du tillbringar hälften av din tid i lagret och hälften på kontoret. Du har hand om försäljnings- och orderadministratörerna och våra chaufförer samtidigt som du stödjer försäljningsavdelningen för att uppnå bolagets mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är; beställning av material, utfärdande av transportdokument, inventering, kvalitetskontroller av inkommande material, planering av rutter, returer och uppdatering av affärssystemet.

Lager och huvudkontor ligger i samma byggnad och servar stenhuggerier i mellersta och södra Sverige. Tjänsten är förlagd på vårt huvudkontor på Lärjeågatan strax norr om Göteborgs centrum. Du rapporterar till General Manager.


Vem är du?
Den vi letar är van att arbeta proaktivt och är duktig på att kommunicera på ett tydligt och positivt sätt. Därtill är du en driven, engagerad och prestigelös person med erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas måste du också vara strukturerad, serviceminded och ha förmågan att få med dig dina kollegor. För att bli framgångsrik i denna roll är det en merit, men inte ett krav, att ha kunskaper i SAP. Vi ser dock att du bör har kunskaper i Officepaketet samt är flytande i engelska tal och skrift. Du bör även ha truck- och travers/säkra lyft utbildning. Är du dessutom duktig på spanska ses detta som meriterande. Vidareutbildning av relevant slag är inget krav men ses som meriterande.


Företagskultur?

Cosentino Scandinavia är ett företag som präglas av engagemang och framåtanda och som har siktet inställt på framtiden. Företaget arbetar kontinuerlig med produktutveckling och har ett eget forsknings- och utvecklingscentrum. Om du är nyfiken på att se en film om företaget följ länken nedan https://www.youtube.com/watch?v=9yVUcLP0Us8

Kontaktperson för detta jobb
Du söker tjänsten genom att registrera din CV på vår hemsida experis.se och söka tjänsten genom länken nedan.

Vi kan tyvärr inte hantera CV via mail utan endast via hemsidan. Skicka gärna din ansökan omgående dock senast 11 augusti. Intervjuer påbörjas i mitten av augusti. Om du har frågor vänligen maila Rekryteringskonsult Tina Rydh på tina.rydh@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt