Datum: 11 sep, 2018
Plats: Jönköping
Sista ansökningsdag: 9 okt, 2018
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Kundansvarig säljare till PostNord i Jönköping

Säljkanalen Large Account är en enhet inom PostNord Sveriges försäljningsorganisation som arbetar fokuserat mot kunder och potentiella kunder med hela PostNords erbjudande. Försäljningskanalen Large Account består av totalt ca 70 säljare fördelade i olika geografiska områden i Sverige.

Bli en del av vårt team

Vi söker nu en driven kundansvarig säljare till teamet med placering i Jönköping. I vårt arbete jobbar vi nära våra specialistsäljare vilket innebär att teamarbete är viktigt för klara vår uppgift.

I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla befintliga och nya affärer inom PostNords hela erbjudande. Du ansvarar för intäkter och merförsäljning på dina definierade kunder och du rapporterar till försäljningschef för Large Account i Jönköping. Som kundansvarig säljare hos PostNord utvecklar du affären gentemot befintliga och nya kunder. Du har ett naturligt driv av att vara ute hos kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och föra processen till avslut. Du skapar lönsamma affärer för både kund och PostNord.

Du har vad som krävs

Det här jobbet passar dig som är affärsmässig, kommunikativ och självgående i ditt arbetssätt. Du har flera års erfarenhet inom komplex försäljning och relevant eftergymnasial utbildning. Som person är du lyhörd och förtroendeingivande samt har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Du har dessutom en förmåga att föra affärsdiskussioner på hög nivå. Tjänsten kräver att du har körkort och goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi levererar

PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

Vill du veta mer om jobbet så kontakta rekryteringskonsult Eva Ekdahl på mailadress: eva.ekdahl@se.experis.comDen här rekryteringen är ett samarbete mellan PostNord och Experis. Du kommer att bli anställd hos PostNord.

För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi drivs av mottot Vi kan, vi vill, vi vågar, vi levererar!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag

8 oktober 2018

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden