Datum: 11 jan, 2019
Plats: Malmö
Sista ansökningsdag: 8 feb, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Konstruktionschef till Elbogen Electric sökes!

Som konstruktionschef på Elbogen Electric kommer du att leda och coacha personalen på konstruktionsavdelningen, samtidigt som du kommer att följa upp och säkerställa leverans mot våra kunder. Våra kunder finns inom industri- och byggföretag, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare i främst Skåne. Du blir placerad på vårt huvudkontor i Malmö.

Rollen:
Rollen som konstruktionschef består dels av att leda konstruktionsteamet dels att arbeta operativt med konstruktion. Teamet består av 8 konstruktörer och stort fokus kommer att ligga på att utveckla och coacha ditt team. Du drivs av att se människor utvecklas och leder genom att genom att föregå med gott exempel i projektarbeten och att fungera som tekniskt bollplank. Du har en ådra för att utveckla och standardisera arbetssätt. Utöver detta kommer du att:

  • Följa upp och säkerställa att leveranser till projekt följer fastlagda tids- och kostnadsramar
  • Mäta och följa upp kvalitet och effektivitet i konstruktionsarbetet samt utveckla personal och arbetssätt (standardisera/modularisera)

Din bakgrund:
Kanske jobbar du som senior projektledare inom elkonstruktion idag och känner dig redo att ta nästa steg och/eller har du några års ledarerfarenhet med dig inom rollen som konstruktör/projektledare. Det är viktigt att du har en passion för att leda och utveckla personal genom att ta tillvara på teamets kunskaper och egenskaper. Vi ser också att du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning el / elkraft
  • Ca 5 års erfarenhet som konstruktör inom kraftindustri, kraftentreprenad alt. konsult-verksamhet
  • Erfarenhet av kraftentreprenad/ställverkskonstruktion meriterande
  • Erfarenhet av Elpro CAD meriterande

Din person:
Det är givet att du i denna roll är prestigelös och engagerad i människor och i dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad och är van vid att jobba mål- och lösningsfokuserat.

Vi erbjuder:
Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som Öppenhet, Kvalitet och Ansvar. Konstruktionsavdelningen är en integrerad del av order till leverans-processen och du kommer rapportera till Operations Manager. Som ledare kommer du spela en central roll på vår resa att utveckla företaget inom affärsområdena entreprenad och industri. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Om företaget
Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation. Vi erbjuder produkter, tjänster och service allt från mindre elcentraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda.

Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis- Manpower Group. Har du några frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Nordberg på 040-660 6355 eller patrik.nordberg@se.experis.com eller researcher Karin Askagården på 040-6606324 eller karin.askagarden@se.experis.com.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden