Experis Finance

Datum: 12 sep, 2017
Företag: Experis Finance
Plats: Stockholms län, Stockholm
Sista ansökningsdag: 24 okt, 2017
Kategorier: Försäljning, marknad, reklam, Kontor, Administration

Ansök direkt

Kommunikatör till förvaltningsmyndighet i centrala Stockholm

 

Kommunikatör till förvaltningsmyndighet i centrala Stockholm

Experis samarbetar med flera myndigheter och statliga verk över hela Sverige. Nu söker vår kund, en svenskt statlig förvaltningsmyndighet med arbetsplats i centrala Stockholm, en erfaren kommunikatör.

Rollen som kommunikatör innebär att ansvara för  strategiskt och operativ kommunikation för en delegation bestående av ett antal utredare. Delegationen arbetar med en agenda tillsammans med förenta nationerna inom hållbar utveckling. Tjänsten som kommunikatör inom delegationen finns inte idag, vilket innebär en spännande möjlighet för rätt person att skapa både det strategiska och det operativa kommunikationsarbetet.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden som Kommunikatör

 • Ansvara för delegationens kommunikativa arbete både gällande strategiskt tänk och faktiskt genomförande av kommunikativa insatser och aktiviteter.
 • Definiera, planera och genomföra det strategiska arbetet inom kommunikation för att kommunicera delegationens huvudbudskap.
 • löpande kommunikations- och pressarbete såsom att fixa intervjuer i media, skriva debattartiklar och löpande blogga.
 • Nära samarbete med  delegationen och övriga på kansliet.

 

Din bakgrund och erfarenhet som Kommunikatör

För att både trivas i tjänsten och kunna bidra med din kompetens önskar vi att du har god  arbetslivserfarenhet som kommunikatör, allra helst inom offentlig verksamhet, och gärna är senior i din erfarenhet som kommunikatör.

Du är duktig på att identifiera strategiska kommunikationsverktyg och tillfällen och att självständigt utveckla en kommunikationsstrategi. Du är också van att ta fram kommunikativt material till både olika sociala medier, och även  i format PowerPoint och broschyrer.
Vi ser att det är en stor fördel om du har ett brett eget kontaktnät kring att arbeta med media b.la. intervjuer, debattartiklar och pressmeddelanden.

Som person är du genuint intresserad av kommunikation och texter, och även av hållbarhetsfrågor. Du är självständig, strukturerad, ansvarsfull och målinriktad. Du trivs med ett arbete som innehåller både strategiskt och operativt arbete och du trivs väl med att arbeta självständigt och i ett team.

Uppdraget är med start snarast möjligt och kommer att pågå till sista december 2017, med goda chanser till förlängning.

 

Experis kan erbjuda dig

Låt Experis öppna dörrarna till ditt nästa arbete. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och offentliga verksamheter och vi vill gärna erbjuda dig: 

 • Möjlighet att arbeta i både stora och mindre organisationer.
 • Möjlighet att arbeta i både svensk och internationell miljö.
 • Spännande och utvecklande tjänster inom ditt kompetensområde.
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt genom din personliga Karriärplan
 • Nätverkande med kollegor inom dina kompetensområden genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Urvalsprocessen sker löpande, det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor angående konsultrollen  eller detta uppdrag är du välkommen att ringa eller maila  [email protected]  Telefon växel: 08-736 19 00.

Välkommen med dig ansökan!

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

nv_logo_sv-200
Chefsjobb Publicerat 21 Sep 2017

Avdelningschef

Naturvårdsverket söker en ledare som vill utveckla kunskapsunderlaget för strategiskt miljöarbete. Miljöanalysavdelningens uppdrag är arbetet med miljöinformationsförsörjning, miljöövervakning och miljöforskning. Avdelningen ansvarar också för samordning av berörda myndigheter i arbetet med uppföljning av miljökvalitetsmålen och utvärdering av miljöarbetet. Regeringen har utsett Naturvårdsverket till en av ett fåtal utvecklingsmyndigheter för digitaliseringen av det offentliga Sverige där avdelningen har en viktig […]
87237045-0f43-40da-9542-c508ab8f3070_300x120
Chefsjobb Publicerat 15 Sep 2017

Svalövs kommun söker Gatu- och parkchef

Om oss Med ett strategiskt läge i Öresundsregionen erbjuder vackra Svalövs kommun närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Vill man hellre bosätta sig än att pendla till de större städerna strax utanför, får man här lov att […]
download-3
Chefsjobb Publicerat 8 Sep 2017

Chef inom EU-revision

Ref: 2017-00819 ESV utvecklar den ekonomiska styrningen för regeringen, Regeringskansliet och andra statliga myndigheter samt gör analyser och prognoser av statens ekonomi. ESV är också Sveriges nationella revisionsorgan för EU-medel. Vi finns i Stockholm och har 165 anställda. Vill du leda och utveckla vårt uppdrag att revidera Sveriges EU-medel? Vi söker dig som har ett genuint […]
karolinska
Chefsjobb Publicerat 5 Sep 2017

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Karolinska Universitetssjukhuset har påbörjat en om välvande förändrings resa med målet att bli världsledande när det gäller medicinska resultat och patienternas upplevelse av vården. Därför har vi infört en ny tematisk organisation där vi arbetar i inter disciplinära team runt patienten. Vill du vara med och bygga för framtiden och utveckla din egen kompetens? Läs mer om […]
stralsakerhetsmyndigheten
Chefsjobb Publicerat 5 Sep 2017

Chef till enheten för ledningssystem

Vill du arbeta med frågor som har stor långsiktig betydelse för människor, miljö och samhälle? Till myndighetens avdelning för verksamhetsstöd söker vi nu en enhetschef. På avdelningen för verksamhetsstöd finns enheterna för ekonomi-, HR och IT samt myndighetens nya enhet för ledningssystem. Enheten för ledningssystem är en nybildad enhet och ansvarar för att förvalta och […]
borasenergi
Chefsjobb Publicerat 23 Aug 2017

VD till Borås Energi och Miljö

Borås Energi och Miljö är drivkraften för framtidens infrastruktur i Borås. Bolaget tar tillvara energiflöden i staden och omvandlar energin i bland annat hushållsavfall till fjärrvärme, el, fjärrkyla och biogas till boråsarna. Bolaget erbjuder även energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås. Vi är cirka 300 medarbetare inom drygt 90 […]

Chefsjobb