Datum: 5 sep, 2018
Plats: Huddinge
Sista ansökningsdag: 30 sep, 2018
Kategorier: Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva

Ansök direkt Tipsa en vän

Huge Bostäder söker Projektledare Upprustning

Vill du göra skillnad och vara med i Huges arbete att rusta fastighetsbeståndet för framtiden. Vill du leda ombyggnadsprojekt och ta ett helhetsansvar från projektering till genomförande och överlämning. Vill du ha ett varierat arbete och verkligen vara med och skapa och driva projekt där affärsmässighet, miljöhänsyn och social hållbarhet är nyckelord.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare på Huge Bostäder driver du byggnadsprojekt från program och projektering till genomförande och avslut inklusive överlämnade till förvaltning samt erfarenhetsåterföring. Under projektets gång leder och organiserar du projektet med projektering, projektplan, tidplaner, myndighetskontakter och hyresgästkontakter. Du som projektledare genomför upphandlingar inom projektets ram i enlighet med LOU. Huge Bostäder har en utarbetad projektmodell för genomförande av projekt.

Vem är du?

Du har erfarenhet att driva byggprojekt från projektering till genomförande och överlämning. Du har god kännedom om entreprenadjuridik och är insatt i de lagar och regler som styr byggprocessen. Du är en god samarbetspartner och van att samverka med andra berörda funktioner, inom och utanför bolaget, för att säkerställa projektens leverans.

Varje projektledare ansvarar för sina egna upphandlingar. Det är meriterande om du har arbetat enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). En förutsättning är god kunskap kring avtalsjuridiken och skulle du även ha erfarenhet av att vara kontrollansvarig är det också en merit.

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Huge Bostäder med Experis Engineering. För mer information är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på telefon 08-764 2585.

Intervjuer och urval kommer att ske under augusti/september.

Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden