Datum: 7 jan, 2019
Plats: Helsingborg
Sista ansökningsdag: 28 jan, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Helsingborgshem söker Underhållsansvarig Planerat Underhåll

Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12000 lägenheter i över 30 bostadsområden. Vi strävar efter att utveckla boenden, stadsdelar och service som matchar olika livsstilar och behov. Vill du vara med och göra Helsingborg till en attraktiv stad att leva och bo i för en mångfald av människor? Läs mer på www.helsingborgshem.se.

Vill du vara med att tillsammans med oss och i dialog med våra kunder, ta hand om våra fastigheter och utveckla dem för att skapa attraktiva stadsdelar?

Helsingborgshem söker nu en erfaren Projektledare/Teknisk förvaltare till tjänsten som Underhållsansvarig Planerat Underhåll

Arbetsuppgifter
Inom Fastighetsutvecklingssektionen arbetar vi för utveckling, planering och genomförande av företagets Fastighetsutvecklingsprojekt, Eftermarknadsfunktion samt Miljösamordning. Vi söker nu en erfaren Projektledare/Teknisk förvaltare som ansvarar för att leda och driva planeringen och genomförandet av Underhållsprojekt definierade som PU-projekt.

Vi söker dig som kan arbeta för att i PU-projekt koordinera ASTA- och Energieffektiviseringsåtgärder, som brinner för att bygga upp och bibehålla goda relationer inom och utanför företaget. Du är den som skapar flexibilitet i gruppen genom att bära egna byggprojekt och bidrar till att stödja och utveckla interna projektledare (juniora).

I rollen som Underhållsansvarig Planerat Underhåll ingår ekonomiskt ansvar inom tilldelad budget, att projekt genomförs i rätt tid, med rätt kvalitet och med tilldelad budget. Du ansvarar för arbetsmiljöuppgifter inom byggprojekt (PU) samt upphandlar och är kravställare i byggprojekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning på Högskole- eller Universitetsnivå och 5-10 års projekterfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Vi lägger stor tyngd på fastighets- & byggekonomisk förståelse.

Vi ser vidare att du har erfarenhet av upphandlingsprocesser & förhandling, entreprenadjuridisk kompetens/förståelse och har utbildning BAS P/U.
Du är affärsmässig, har förmåga att hantera flera projekt parallellt och i olika skeden.
Det är meriterande om du har arbetat i Underhållssystem/Underhållsverktyg och med upphandling inom LOU (Lag om Offentlig Upphandling) samt om du drivit projekt med fokus, miljö (t ex Miljöklassad Byggnad).

Den Underhållsansvarig vi söker har god samarbetsförmåga, är lyhörd och driven.
Du är kommunikativ/pedagogisk som person, lägg därtill noggrann och strukturerad samt har förmågan att se detaljerna i helheten.
Kontaktperson
Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att klicka på ”Ansök” nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor kan du kontakta Experis rekryteringskonsult, Patrik Nordberg, 040- 660 63 55, patrik.nordberg@se.experis.com eller researcher Karin Askagården, 040- 660 63 24, karin.askagarden@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden