Datum: 11 jan, 2019
Plats: Stockholms län
Sista ansökningsdag: 24 jan, 2019
Kategorier: Chefer inom hälso- och sjukvård

Ansök direkt Tipsa en vän

Haninges välrenommerade äldreomsorg söker enhetschef

Vill du arbeta i en verksamhet som bygger på både tradition och nytänkande och präglas av omtanke, ödmjukhet och engagemang- välkommen att söka jobb hos oss.

Vi är en organisation med en lång historia, samtidigt ser vi hela tiden framåt. Nytänkande och utveckling är viktigt för oss och det präglar vår syn på ledarskap och medarbetarskap. Haninge kommun har en erkänt mycket bra äldreomsorg och med tydligt medborgarfokus. Den lokala värdegrunden för omsorgen om äldre i Haninge ger stöd och vägledning för kommunens medarbetare i deras arbete. Värdegrunden tydliggör att det är den äldre personen och dennes närstående som är fokus för detta arbete och syftar till att ge äldre personer möjlighet att leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Vi söker nu en ny enhetschef till Handens hemtjänst på äldreförvaltningen i Haninge kommun.

Låter det intressant? Då är du välkommen att utvecklas med oss. Vi söker en trygg, närvarande och beslutsmässig enhetschef till Handens hemtjänst i Haninge kommun. Enheten ligger vackert mitt i Haninge Centrum i direkt anslutning till pendeltåg och bussar.

Ditt uppdrag

Som enhetschef inom äldreförvaltningen har du personal- budget-, verksamhets- och utvecklingsansvar för din verksamhet. Arbetet präglas av självständighet där du har ett tydligt ansvar för ditt område. I uppdraget ingår att säkerställa kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar, samt att arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.

Du ska ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikation med alla intressenter, så som kunder, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Du ansvarar för ett ständigt pågående förbättringsarbete inom konceptets ramar, samt säkerställer ett salutogent förhållnings- och arbetssätt och ett värderingsdrivet beteende baserat på omtanke, ödmjukhet och engagemang.

Vi söker dig som har:

 • Relevant akademisk utbildning
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet från verksamhetsområdet
 • Flerårig dokumenterad erfarenhet som chef
 • Dokumenterat goda kunskaper inom äldreomsorg
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt resultatansvar
 • Erfarenhet av förändringsarbete
 • God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling. I rollen ges du möjlighet till handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Välkommen med din ansökan via länken: https://haninge.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:242057/type:job/where:4/apply:1!

OBS! Ansökan sker alltså via Haninge Kommuns sida och inte genom ansökknappen på experis.se. Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

AnställningsformTillsvidareanställningAnställningens omfattningHeltidTillträdeSnarastLöneformMånadslönAntal lediga befattningar1Sysselsättningsgrad100OrtHaningeLänStockholms länLandSverigeReferensnummer2018/694Kontakt

 • Ellen Engström, 08-764 24 27

Facklig företrädare

 • Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-606 70 00

Publicerat2018-12-11Sista ansökningsdag2019-01-24

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden