Datum: 14 jan, 2019
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 25 feb, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Handlingskraftig och engagerad asset manager

Vi erbjuder dig
Som asset manager ansvarar du för utveckling, underhåll och utbyggnad av nättillgångar i lokala ledningsnät i Stockholm, Täby, Lidingö, Nynäshamn, Vallentuna och Ekerö. Vi söker nu en AM för Nynäshamn & Ekerö. Då vår nuvarande AM går i pension behöver vi anställa en ersättare, tjänsten är placerad på kontoret i Stockholm.

Du ansvarar även för investerings- och underhållsprojekt inom ditt geografiska område. Du ansvarar för budgetering, uppföljning och analys av din projektportfölj. Arbetet innebär också kontakter med myndigheter, kunder och andra intressenter. Lokalnät Stockholm ansvarar för elsäkerheten i berörda områden.

Ellevio är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Din profil
Vi tror at du har utbildning som civil- eller högskoleingenjör med en bakgrund inom elkraftsteknik eller motsvarande kompetens gärna med flerårig erfarenhet från eldistributionsområdet. Mycket god kommunikationsförmåga både muntlig och skriftlig, i svenska och engelska. Goda kunskaper inom företagsekonomi, investeringskalkylering och anläggnings-värdering. Förståelse och kunskap av nätaffären och regleringsmodellen är meriterande. Givetvis behärskar du även MS Office paketet och har B-körkort.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är van att hålla många bollar i luften. Du är resultat- och lösningsfokuserad och vill vara med att utveckla verksamheten genom ständiga förbättringar. Att du tycker om att arbeta självständigt och ta egna initiativ men även trivs med att samarbeta med och leda andra.

Välkommen med din ansökan
Eftersom Ellevio samarbetar med rekryteringsbolaget Experis AB ber vi dig att skicka din ansökan via länken nedan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Håkan Kempel på 0730-211 833 eller hakan.kempel@se.experis.com

Urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ellevio
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort.

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden