Datum: 14 maj, 2019
Plats: Trollhättan
Sista ansökningsdag: 11 jun, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Gruppchef till Coor på GKN i Trollhättan

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Är du prestigelös och serviceminded med ett stort intresse för att leda och inspirera andra? Då kan denna roll som Gruppchef vara perfekt för dig.

Om rollen

Som gruppchef ansvarar du för att dagligen leverera en mångfald av servicetjänster hos våra kunder. Du leder ett serviceinriktat självständigt team och skapar goda relationer med både kunder och leverantörer.

I rollen har du ansvar för ca 17 medarbetare samt att koordinera våra underentreprenörers arbete. Du leder den operativa serviceleveransen, driver möten med beställare, serviceanvändare och leverantörer samt utbildar medarbetarna. Vidare är det ditt ansvar att inspirera, motivera och utveckla medarbetarna i din grupp så att de kan nå sin fulla potential. I rollen är du även ansvarig för verksamhetens resultat. De tjänster din grupp ansvarar för är El, Travers, Energi, Styr/Regler. Tjänsten rapporterar till Coors sitechef och ingår i ledningsgruppen för site GKN.

Vem är du?

Vi ser gärna att du kommer från industrin. För att klara denna rollen bör du ha bakgrund inom el och minst ett par års erfarenhet av projektledning och ledarskap. Vi söker dig som kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt som skapar trygghet. Vidare är du en prestigelös person som föregår med gott exempel och rycker in när det behövs, oavsett uppgift. Du är strukturerad, kan prioritera och koordinera leveransen även när tempot är högt och det är mycket på gång samtidigt. För att skapa förtroende hos både dina medarbetare och kunder är du ödmjuk, inlyssnande och förändringsorienterad.

Du pratar svenska obehindrat och behärskar även engelska i både tal och skrift. Du är en van datoranvändare som känner dig trygg i Officepaketet.

Vad erbjuder COOR dig?

Som Gruppchef på Coor får du arbeta i en miljö som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär med härliga kollegor. Vi sätter människan främst och vi sätter stort värde på professionalitet och trivsel. I rollen som Gruppchef har du stort mandat och möjlighet att påverka i ett företag som trots sin storlek fortfarande är hungrigt och i framkant. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns det stora möjligheter för rätt person att utvecklas både inom andra ledarroller eller specialistroller på företaget.

Kontaktuppgifter och ansökan

Känns detta som en spännande utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan senast den 29 Maj. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar COOR med Experis, en del av ManpowerGroup. Du söker tjänsten via länken på denna sida med registrerat och uppdaterat CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Svedberg på telefon 079-076 37 49 eller e-post maria.svedberg@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

Utvalda jobb

esv-logo-cmyk
Chefsjobb Publicerat 17 maj 2019

Avdelningschef Styrning, redovisning och finansiering

Vill du bidra till att göra Sverige rikare? Tillsammans med dina medarbetare verkar du för en effektiv statsförvaltning med god kontroll på statens finanser och en ekonomisk styrning som säkerställer att skattebetalarnas pengar nyttjas effektivt. ESV strävar efter att vara en modern myndighet i toppklass. Vår kultur kännetecknas av öppenhet, professionalism och utveckling. Vi söker […]
djursjukvard
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2019

Klinikchef

Mittnorrland Djursjukvård består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens […]
transportstyrelsen
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Sektionschef

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi […]
unnamed-2
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare. Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 2 maj 2019

Chef juridik inom Fastighetsbildning

Vi erbjuder dig Sektion juridik finns inom Fastighetsbildningsstöd, en enhet inom Fastighetsbildning. Enheten består av sex sektioner med olika ansvarsområden. Det övergripande uppdraget för sektion juridik är att lämna stöd till fastighetsbildningsverksamheten och divisionsledningen i juridiska frågor. På så sätt arbetar vi för en enhetlig och effektiv rättstillämpning och för att skapa förutsättningar för digital […]

Chefsjobb