Datum: 7 sep, 2018
Plats: Eskilstuna, Strängnäs
Sista ansökningsdag: 5 okt, 2018
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer, Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Global Försäljningschef till SPM Instrument

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis!

Arbetsuppgifter

Som försäljningschef ansvarar du för försäljningen på den globala marknaden och i dina arbetsuppgifter ingår att vidareutveckla och expandera vår försäljningsverksamhet. Vi är fullt rustade kapacitetsmässigt där verktygen finns på plats för att kunna fortsätta vår positiva resa, så du kommer in i ett passande läge.

Du har fullt resultat- och personalansvar för ditt team som består av 19 personer varav två är chefer, en Säljchef Sverige samt en för Strategisk sälj. I det ingår även ett exportteam på 4 personer. Du kommer vara en viktig del av ledningsgruppen och vi hoppas att du kommer in i med nya idéer och en positiv energi.

Du utgår från SPM Instruments site i Strängnäs där du jobbar nära tillsammans med dina medarbetare när du inte är på resande fot. Vi uppskattar att resdagarna kan hamna mellan 50-80 nätter, då du kommer träffa, driva och utveckla det strategiska försäljningsarbetet hos våra dotterbolag och distributörer runt om i världen.

Det är mycket viktigt att du lär dig hur bolaget fungerar och hur vår marknadsposition är, samt att du har bra koll på hur marknadsläget är globalt och utifrån det utforma en professionell marknadsplan.

Vem är du?

Du som blir vår nya försäljningschef har dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt arbete som försäljningschef på en global marknad. Du drivs av att aktivt bygga långvariga kundrelationer och av att utveckla affärer. Du har en god förmåga att leda och entusiasmera medarbetare så att de presterar på en hög nivå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är prestigelös och lyhörd i kontakten med kunder. Goda tekniska kunskaper i maskin- och/eller mätteknik behövs för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba med att leda och utveckla försäljningen mot processindustrin där många av våra kunder finns.

Du ska ha energi, viljan att lyckas och vara en doer, samtidigt som du ska ha höjden att delta i bolagets beslutsfattande. Du är aktiv i vår försäljning och bygger fruktbara affärsrelationer med viktiga kunder. Detta är en bred och spännande roll med såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter. För rätt person med rätt strategi kan det bli en fantastisk utväxling för dig själv och bolaget.

Kontaktperson

Ansök via www.experis.se. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Thomas Andersson på Experis, tel. 016-15 57 33. Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb