Förvaltningsledare Digitala Kanaler

Fora befinner sig i en spännande och utmanande förändringsresa med stora satsningar inom digitalisering och processeffektivisering. Målet är nöjdare kunder och en stärkt kundupplevelse. Framgången ligger i kraften och kunskapen hos våra medarbetare och i vår kultur som verkar för ständiga förbättringar och personlig utveckling.

Fora söker Förvaltningsledare Digitala Kanaler

Vi behöver bli fler!

Som Förvaltningsledare IT har du ansvar för att operativt och taktiskt utföra förvaltningsaktiviteter för utvalda IT komponenter. Fokus i rollen är mot Digital kanal och Webb med ett tätt samarbete med Marknad. Inom området kommer du in i ett läge där vi arbetar med införande av förvaltningsstyrning och agilt arbetssätt i leveransen. Vi tror därför att du som person drivs av att kanalisera och konkretisera resan vi står inför med digitala kanaler.

Detta innebär att du inom processen för målstyrning fastställer förvaltningsplanen samt säkerställer resurser inom respektive förvaltningsobjekt. Vidare säkerställer du planering och uppföljning utav förvaltningsobjektet och ansvarar för att samordna, genomföra och följa upp förvaltningen av Foras affärssystem.

Du kommer även att medverka i utvecklingsprojekt och problemhantering samt komma med konkreta förbättringsförslag inom ditt ansvarsområde.

I ditt ansvar ingår också att:

Ansvara för att hantera en eller flera IT-komponenter under dess livscykel. Stötta verksamheten i arbetet kring verksamhetskrav och användarkrav. Vara delaktig i aktiviteter så som design, testning och förbättring av IT komponenter. Agera andra nivå support för Service Desk. Utföra kravställning och beställningar av ändringar i IT-komponenter till leveransledaren och driftsledaren. Följa upp och säkerställa mottagande av beställd leverans från leveransledaren. Ansvara för att ta fram och underhålla system- och driftsdokumentation för IT-komponenter. Samverka med representanter för verksamheten och IT-leveransen för ett effektivitet och gemensamt arbetssätt.

Erfarenhet

Vi ser helst att du har examen från universitet/högskola inom systemutveckling eller liknande och har arbetat med förvaltningsledning i minst 2 år.

Du har en gedigen IT-kompetens, gärna från IT-förvaltning i en outsourcad miljö och har arbetat med EPiServer, Webserver Proxy, SAP EP extern- och intern Portal i minst två år.

Erfarenhet från införande av digitaliseringsaktiviteter som exempelvis inloggning av E-signering via BankID och E-faktura är en merit.

Personliga egenskaper

På Fora sätter vi stort värde på personlighet. Vi ser att du har:

God kommunikativ förmåga
Är självgående och initiativtagande
God samarbetsförmåga
Intresse för rationella och enkla lösningar
Trivs med att hålla många bollar i luften
Uthållighet
Du är professionell, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Är du den vi söker?
Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast. Intervjuer kommer att ske löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Staffan Heidenberg, 0708-59 33 98 alt. staffan.heidenberg@badenochandclark.se

Fackliga representanter är Isabelle Diegelmann FTF, telefon: 08-787 45 38 och Stellan Thelin SACO, telefon: 08-787 46 39.

Om Fora

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden. Vi finns för att erbjuda enkla och kostnadseffektiva lösningar som förenklar vardagen för uppdragsgivare, företag och anställda.

Vi administrerar kollektivavtalade försäkringar och andra trygghetslösningar som cirka 4 miljoner anställda omfattas av via sin anställning. Varje år förmedlar vi drygt 15 miljarder kronor i premier och avgifter från 214 000 företag till ett 40-tal försäkringsbolag, stiftelser och fonder. Dessutom sköter vi pensionsval och information för Avtalspension SAF-LO. Vi ägs av till lika delar av Svenskt Näringsliv och LO.

Hos oss arbetar ca 200 anställda i trevliga lokaler i Stockholms innerstad.

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.