img_5b50a5102a6d3-2

Datum: 6 sep, 2019
Företag: Falkenbergs Kommun
Plats: Falkenberg
Sista ansökningsdag: 29 sep, 2019
Kategorier: Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Förvaltningschef – Serviceförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Serviceförvaltningen, med ca 220 anställda, har en viktig roll i kommunens vardag och fortsatta utveckling. Verksamheten är bred och omfattar måltid och lokalvård, fordonspark, IT/GIS, kontaktcenter, intern kontorsservice och upphandling.

Förvaltningen är till delar en beställar-utförarorganisation och mottagare av förvaltningens tjänster är kommunens övriga nämnder och förvaltningar.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ansvaret för en rad viktiga funktioner i Falkenbergs kommun? Vill du se till att barn och äldre får bra mat, att kommuninvånare får god service när de kontaktar oss och att kommunens inköp blir av rätt kvalitet?

Som förvaltningschef kommer du att vara ytterst ansvarig gentemot servicenämnden. I ditt uppdrag ingår att driva och leda utvecklingen av servicefrågorna på uppdrag av nämnden, samtidigt som du utvecklar förvaltningens interna arbete och styr- och ledningsprocesser.

En viktig uppgift är att i nära samarbete med medarbetare och kunder utveckla de tjänster vi erbjuder. Just nu är digitalisering i fokus. Du ansvarar för att arbetet sker med helhetssyn och med hela koncernen i åtanke.

Du kommer att vara med i ledningsgruppen och inom ramen för dina ansvarsområden representera kommunen i olika sammanhang. Du är anställd av kommunstyrelsen och underställd kommunchefen.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning, god ekonomisk kunskap och väldokumenterad ledarerfarenhet från verksamheter i utveckling.

För att lyckas i rollen krävs gedigen ledarerfarenhet från servicebranschen eller annan kund- och personalintensiv verksamhet. Erfarenhet från näringsliv och konkurrensutsatt beställar- och utförarorganisation är meriterande liksom erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Som person är du utvecklings- och lösningsorienterad, kommunikativ, strategisk och handlingsinriktad. Du har lätt för att bygga relationer med kundfokus. Du är en lagspelare med helhetssyn och omvärldsperspektiv, liksom en både trygg och drivande ledare. Du kan se din egen del i ett större sammanhang.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Erfarenhet krävs

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Thérese Lundgren
Personalchef
076-848 37 32
0346-88 62 53

Kontaktperson

Per Synnes
Chefsrekryterare
070-299 15 30
per.synnes@falkenberg.se

Kontaktperson

Lars Fröding
Kommunchef
0703464248
0346-88 6136
lars.froding@falkenberg.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare
nås via kommunens kontaktcenter
0346- 88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-29
Referensnummer: A899505 – 2019

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ansök direkt