img_5b50a5102a6d3-2

Datum: 6 sep, 2019
Företag: Falkenbergs Kommun
Plats: Falkenberg
Sista ansökningsdag: 29 sep, 2019
Kategorier: Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Förvaltningschef – Serviceförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Serviceförvaltningen, med ca 220 anställda, har en viktig roll i kommunens vardag och fortsatta utveckling. Verksamheten är bred och omfattar måltid och lokalvård, fordonspark, IT/GIS, kontaktcenter, intern kontorsservice och upphandling.

Förvaltningen är till delar en beställar-utförarorganisation och mottagare av förvaltningens tjänster är kommunens övriga nämnder och förvaltningar.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ansvaret för en rad viktiga funktioner i Falkenbergs kommun? Vill du se till att barn och äldre får bra mat, att kommuninvånare får god service när de kontaktar oss och att kommunens inköp blir av rätt kvalitet?

Som förvaltningschef kommer du att vara ytterst ansvarig gentemot servicenämnden. I ditt uppdrag ingår att driva och leda utvecklingen av servicefrågorna på uppdrag av nämnden, samtidigt som du utvecklar förvaltningens interna arbete och styr- och ledningsprocesser.

En viktig uppgift är att i nära samarbete med medarbetare och kunder utveckla de tjänster vi erbjuder. Just nu är digitalisering i fokus. Du ansvarar för att arbetet sker med helhetssyn och med hela koncernen i åtanke.

Du kommer att vara med i ledningsgruppen och inom ramen för dina ansvarsområden representera kommunen i olika sammanhang. Du är anställd av kommunstyrelsen och underställd kommunchefen.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning, god ekonomisk kunskap och väldokumenterad ledarerfarenhet från verksamheter i utveckling.

För att lyckas i rollen krävs gedigen ledarerfarenhet från servicebranschen eller annan kund- och personalintensiv verksamhet. Erfarenhet från näringsliv och konkurrensutsatt beställar- och utförarorganisation är meriterande liksom erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Som person är du utvecklings- och lösningsorienterad, kommunikativ, strategisk och handlingsinriktad. Du har lätt för att bygga relationer med kundfokus. Du är en lagspelare med helhetssyn och omvärldsperspektiv, liksom en både trygg och drivande ledare. Du kan se din egen del i ett större sammanhang.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse
Erfarenhet krävs

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Thérese Lundgren
Personalchef
076-848 37 32
0346-88 62 53

Kontaktperson

Per Synnes
Chefsrekryterare
070-299 15 30
per.synnes@falkenberg.se

Kontaktperson

Lars Fröding
Kommunchef
0703464248
0346-88 6136
lars.froding@falkenberg.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare
nås via kommunens kontaktcenter
0346- 88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-29
Referensnummer: A899505 – 2019

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ansök direkt

Utvalda jobb

rvn-logotyp_farg_jpg
Chefsjobb Publicerat 19 Sep 2019

Enhetschef till BB/Förlossning

Arbetsplatsbeskrivning Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i […]
scb-002
Chefsjobb Publicerat 9 Sep 2019

Kommunikationschef

Arbetsbeskrivning Kommunikationschefen är direkt underställd generaldirektören och ingår i myndighetens ledningsgrupp. Kommunikationsavdelningen består av 55 medarbetare och är organiserad i 3 enheter. Placering kan vara i Örebro eller Stockholm. Kommunikationsavdelningens uppdrag är en del av SCB:s kärnverksamhet. SCB:s vision är Vi ger samhället användbar statistik att lita på. Relevant statistik ska förmedlas till samhället på […]
uu_logo
Chefsjobb Publicerat 9 Sep 2019

HR-strateg chefsutveckling

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har […]
img_5b50a5102a6d3-2
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2019

Arbetsmarknadschef

Arbetsplatsbeskrivning Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och […]
img_5b50a5102a6d3-2
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2019

Förvaltningschef – Serviceförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och […]
lst-logo-centrerad
Chefsjobb Publicerat 4 Sep 2019

Avdelningschef för samhällsutveckling

Om arbetsplatsen Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande och trivsam arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling viktiga samhällsområden. Vår vision är Vi samverkar för att utveckla ett hållbart Västmanland för nuvarande och kommande generationer. Avdelningen för […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 3 Sep 2019

Chef för controllerfunktionen

Vi erbjuder dig Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra. Som chef för controllerfunktionen ges du stora möjligheter att vara delaktig och påverka vidareutvecklingen av Lantmäteriets verksamhetsstyrningsprocess. […]
telge
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2019

Avdelningschef Försäljning och kundservice

Södertälje växer och det betyder många nya, spännande uppdrag och utmaningar för oss på Telge Återvinning. Nu söker vi en avdelningschef inom försäljning och kundservice som ska leda ett kunnigt och serviceinriktat gäng på tio medarbetare. Din dag på jobbet – avdelningschef Försäljning och kundservice Telge Återvinning Som chef inom försäljning och kundservice får du […]

Chefsjobb