Datum: 7 jan, 2019
Plats: Göteborg
Sista ansökningsdag: 18 feb, 2019
Kategorier: Ekonomi- och finanschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Finance Manager till internationellt bolag, Göteborg!

Hur ser rollen ut?
Till uppdraget som Finance Manager söker vi dig med bred och gedigen erfarenhet inom ekonomi. Du har förmågan att utveckla bolagets ekonomifunktion genom att exempelvis driva processer, sätta nya rutiner och system inom redovisning anpassat för organisationen. Din roll som Finance Manager innebär personalansvar för 4-5 stycken personer på finance och du kommer bli en del av ett härligt team. Bolaget ingår i en internationell koncern och mycket rapportering sker internationellt.

Detta är ett konsultuppdrag på ca. 6 månader med start i februari 2019. Mer info om rollen och bolag ges vid ett personligt möte.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi på högskolenivå samt minst fem års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen ska du ha en gedigen erfarenhet av både Accounting och Controlling från medelstort och gärna ett internationellt företag. Du har förmågan till att se helheten, förståelse för affären samt viljan och förmågan att vara operativ, utvecklande samt följa upp. Du har en god IT-mognad, behärskar Officepaketet och har erfarenhet från ett eller flera affärssystem. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi erbjuder alla våra anställa en trygg anställning med allt vad det innebär i form av exempelvis:

  • Marknadsmässig lön
  • Övertidsersättning
  • Semester
  • Tjänstepension
  • Försäkringar enligt kollektivavtal
  • Kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef.
  • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Ansökan och kontaktperson
Ansök genom att registrera ditt CV via länken, urval sker löpande!
För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Stina Johansson på stina.johansson@se.experis.com.

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden