Experis söker två planarkitekter för uppdrag norr om Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som planarkitekt kommer du att arbeta med kommunens framtida fysiska utveckling och gestaltning. Du ansvara för att ta fram och handlägga detaljplaner, allt från planbesked till antagande. Möjligheten finns även att arbeta med fördjupade översiktsplaner samt i olika utvecklingsprojekt. 

Arbetet bedrivs processinriktat i ett nära samarbete med kommunens övriga avdelningar som verkar inom samhällsbyggandet. Kontakter med statliga myndigheter, byggherrar, konsulter och medborgare är en viktig del av det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Du är högskoleutbildad arkitekt/samhällsplanerare/fysisk planerare eller motsvarande. Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med detaljplanearbete och är väl insatt i gällande lagstiftning och dess tillämpning. Erfarenheter från kommunal/statlig verksamhet är meriterande. 

Som person är du idérik, arbetar lösningsfokuserat och har en god samarbetsförmåga. Självklart tycker du om att arbeta med andra människor. Du har en förmåga att planera och organisera ditt arbete och kan även leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du är noggrann och har lätt för att uttrycka dig, både muntligt och skriftligt. Kunskaper och vana vid AutoCad och GIS är, liksom god allmän datorvana, en förutsättning. Du skall ha intresse och engagemang för stadsbyggnad och plan- och gestaltningsfrågor. B-körkort är ett krav.

Anställning
Anställningsform: Interimsuppdrag på 3-6 månader, tillträde: Snarast eller efter överenskommelse. 
Omfattning: Heltid.

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Experis eftersträvar mångfald  och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansöka och Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken snarast möjligt. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven ansökningstid gått ut. Så länge annonsen ligger ute är den dock inte tillsatt. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta André Norlander, konsultchef på Experis Engineering, via telefon: 08-764 24 04 eller e-post: andre.norlander@se.experis.com (vi undanber oss dock ansökningar per mejl). 

Välkommen med din ansökan! 

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.