Datum: 7 jan, 2019
Plats: Sundbyberg
Sista ansökningsdag: 26 jan, 2019
Kategorier: Ekonomi- och finanschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Europeiska ERV söker bolagsjurist

Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. I Sverige försäkrar vi årligen över 1,2 miljoner resenärer och 7 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på reseförsäkring inom ERGO Insurance Group som är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Om tjänsten

Europeiska ERV söker dig som vill ha ett inspirerande och självständigt arbete och en vilja att utvecklas tillsammans med företaget. Europeiska ERV erbjuder dig en öppen och modern miljö med det lilla företagets fördelar samtidigt som det finns stöd av en stor internationell koncern. Du får arbeta i en snabb organisation där du har möjlighet att påverka och utveckla din egen roll och du kommer även att bli delaktig i internationella projekt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett positivt och härligt gäng i våra lokaler i Sundbyberg.

Som bolagsjurist hos Europeiska ERV kommer du att få en betydelsefull och inflytelserik position där du arbetar på både svensk och nordisk nivå. Arbetet bedrivs tidvis i nära samarbete med kollegor hos vårt bolag i Danmark. Resor kan förekomma men i begränsad omfattning.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att:

  • Upprätta avtal och utreda avtalsrättsliga frågor
  • Ansvara för, och vara ett stöd i försäkrings- och bolagsrättsliga frågor
  • Arbeta aktivt med dataskyddsfrågor
  • Delta i produktutvecklings- och legala projekt
  • Utgöra ett stöd till Compliance funktionen och ansvara för interna styrdokument
  • Samarbeta med Europeiska ERV’s tyska moderbolag och det danska bolaget i koncerngemensamma frågor

I din roll som bolagsjurist kommer du även att samarbeta med produktspecialister och säljpersonal där ni tillsammans tar fram försäkringslösningar för våra kunder inom Leisure, Corporate och Affinity. Andra arbetsuppgifter är att vidareutveckla rutiner, riktlinjer och processer. Du ansvarar också för att hålla dig à jour med koncernens riktlinjer avseende legala frågor och att hålla dina kollegor uppdaterade inom området.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, företrädelsevis inom försäkringsbranschen.

Du arbetar mycket självständigt och har ett starkt sinne för struktur, ordning och reda. Du är pragmatisk i ditt sätt att arbeta och är inte rädd att fatta egna beslut. Som person är du driven och förmår att ta ägarskap över dina egna frågor. Då en del av ditt arbete kommer att innebära projektarbete är mycket viktigt att du arbetar bra tillsammans med andra, du har ett gott omdöme och hög integritet. Du har också förmågan att på ett tydligt sätt förmedla dina kunskaper till olika intressenter, även i komplexa frågor.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift såväl på engelska som på svenska.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av de ledande aktörerna på reseförsäkringar erbjuder Europeiska ERV intressanta möjligheter för rätt person. Du kommer att få ett utvecklande arbete i en internationell miljö där du kommer att vara delaktig i att utveckla spännande produkter och tjänster på en föränderlig marknad.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Europeiska ERV med Experis. Du söker arbetet via ansökningslänken, för mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 08-736 11 26 alt. katarina.thomasson@se.experis.com alternativt Therese Thunström på 08-452 33 72 alt. therese.thunstrom@se.experis.com.

Kontaktperson för lokala FTF är Pablo Canales 08-454 33 51 eller pablo.canales@erv.se. Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden