EU ekonom till Formas i centrala Stockholm

Experis Finance söker just nu en EU ekonom med erfarenhet av EU redovisning till forskningsrådet Formas som sitter i centrala Stockholm. Uppdraget ska starta omgående och pågår på heltid under ca 6 månader.

Arbetsbeskrivning

Som EU-ekonom ansvarar du för ekonomihanteringen av Formas EU-finansierade projekt. Det innebär upplägg samt uppföljning av EU-finansierade utlysningar och projekt, hantering av frågor internt och från EU, granskning av t.ex. reseräkningar och tidrapporter samt rapportering till EU. Arbetet innebär många kontakter såväl inom myndigheten och internationellt. I rollen ingår även hantering av andra ekonomirelaterade frågor.

Vem är du?

För att passa i rollen har du:
– ekonomexamen eller annan ekonomisk utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
– erfarenhet av EU redovisning
– goda kunskaper i Excel
– erfarenhet av större ekonomisystem
– förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att se helheten. Du är van att arbeta självständigt och trivs att ingå i ett team. Vi ser gärna att du har god analytisk förmåga och att du är bra på att ta tag i saker och driva ditt eget arbete.

Vad kan vi erbjuda dig?

Experis är specialisten på specialister inom IT, Engineering, Finance och Executive. Vi ger specialister möjlighet att växla upp eller byta spår i sin yrkesbana. På Experis Finance får du som konsult kompetensutveckling genom längre kvalificerade uppdrag. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktighet engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson

Välkommen med din ansökan till Experis, specialisten på specialister. Urval sker löpande då uppdraget ska tillsättas omgående. Vid frågor vänligen kontakta konsultchef Elenore Edelbrink 08-764 25 17.

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.