Experis Sverige

Datum: 7 dec, 2017
Företag: Experis Sverige
Plats: Skåne län, Malmö, Lund, Helsingborg
Sista ansökningsdag: 7 jan, 2018
Kategorier: Ekonomi, Finans, Försäkring, Försäljning, marknad, reklam, Inköp, Transport, Logistik

Ansök direkt

Erfaren Projektledare till Resultat Projektledning AB i Malmö

VI HJÄLPER ER ATT TA NÄSTA STEG

Att flytta och förändra en verksamhet är en komplex process och det första man bör inse är att ingen begär att ledningen skall kunna genomföra hela processen själv, samtidigt som den ordinarie verksamheten skall drivas. Det är vår viktigaste roll som konsult: ”Att avlasta er så att kunden kan fokusera på kärnaffären”. 
Oavsett varför ni ska göra en lokalförändring eller flytta, så är det ett stort steg. Hur stort steg ni vill ta är naturligtvis upp till er. Ni står inför en organisatorisk utmaning och vi anpassar och förankrar lösningen till de behov och de mål som gäller er förändring. Projektledning är vår, planering och samordning.
Läs gärna mer om oss på www.resultat.se

Arbetsbeskrivning

Som projektledare hos Resultat ansvarar du för att driva olika kunders omlokaliseringar och lokalprojekt från idé och koncept till ombyggnation, flytt och uppföljning av genomförda projekt. Fokus i rollen ligger på projektledning där du kommer ha mycket kundkontakt samt kontakt med byggherrar, arkitekter, hyresvärdar, flyttfirmor osv.

Du är en person som har passion för människor och förändring. Du kan inspirera, engagera och utmana samtidigt som du driver projektet framåt på ett framgångsrikt sätt. Du kommer att planera och starta upp förstudier. Syftet med förstudien är att ge kunden en djupare förståelse för val av arbetssätt och utformning av kontoret. Rollen stöttar och underlättar för kunden i de styr-, projekt- och referensgrupper som behövs för genomförandet. Du kommer även hjälpa till med visionsarbete och bl.a. medarbetardialoger. Men det allra viktigaste är att kunna läsa av människor och beteenden. Kunna se var de står i sin förändringsresa och att se vad som behöver göras. Inspiration och nytänkande är viktiga beståndsdelar. Dina kontaktytor blir ledningsgrupp, platsansvarig eller intern projektledare ute hos kund.

Tjänsten är placerad i Malmö.

Vem är du?

Du har en universitets- eller högskoleutbildning med fokus på fastighet och/eller projektledning eller likvärdig branscherfarenhet. Du har kunskap och erfarenhet av att leda människor genom en förändringsprocess.

Som person är du prestigelös, lyhörd och orädd och ser det som en härlig utmaning att leda dina kunder i en dynamisk och föränderlig process. Vi tror att du har ett naturligt coachande förhållningssätt och vet hur du med rätt frågor får dina kunder att finna nya insikter. Erfarenhet av att föreläsa och inspirera genom workshops är också bra om du har med dig och har det handlat om framtidens arbetsmiljö blir vi extra nyfikna. Du kommer skapa presentationer till olika intressegrupper hos våra kunder så programvaror som berör detta bör du ha arbetat med tidigare.

Du drivs av att göra det enkelt, men är medveten om att det är detaljerna som gör skillnaden. Resultat lägger stort vikt vid att medarbetare ska trivas på jobbet och känna sig engagerade, utmanade och agera som ett team. Då företagsflyttar kan ske på en helg måste du ha möjlighet till att arbeta ett par helger under året.

Innehav av körkort samt mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara med på vår resa? Resultat är en attraktiv arbetsgivare som präglas av hög förändringstakt och stark yrkesstolthet, där din roll kommer vara en viktig del för teamets och företagets framgång. Vi är ett varmt, hjärtligt och personligt företag vilket reflekteras både i kundsamarbeten och i företagskultur.

Kontaktperson

I denna rekrytering har Resultat valt att samarbeta med Experis, ManpowerGroup. Passar du in på ovanstående beskrivning och är intresserad av tjänsten söker du genom att registrera dig på www.experis.se och klicka på ansökningsknappen nedan. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Ståhl på telefon 0727-285430 eller marie.stahl@se.experis.com.

Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är den 7/1 2018.
 

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

logotype-top-2
Chefsjobb Publicerat 8 Dec 2017

Enhetschef Fastighetsbildning, Skåne-Blekinge

Lantmäteriet Fastighetsbildning söker en chef till enheten Skåne-Blekinge i region Sydöst. Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss […]
pbm_logo_web
Chefsjobb Publicerat 7 Dec 2017

PBM söker Regionchef Stockholm Executive

PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster – kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap – som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. Läs mer på www.pbm.se PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser […]
trafikverket
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2017

Enhetschef Byggnadsverk

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans […]
download-4
Chefsjobb Publicerat 6 Dec 2017

Chef till Avdelningen för partnerskap och innovation

Sida, Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete, är en statlig myndighet som arbetar på uppdrag av Sveriges riksdag och regering för att minska fattigdomen i världen. Genom vårt arbete och tillsammans med andra bidrar vi till att genomföra Sveriges politik för global utveckling, PGU. Sida har över 700 anställda fördelade mellan tre kontor i Sverige, samt på […]
sll
Chefsjobb Publicerat 20 Nov 2017

HR-direktör till Stockholms läns landsting

Vill du ha en nyckelroll i förnyelsen och utvecklingen av en av Sveriges viktigaste arbetsgivare? På uppdrag av Stockholms läns landsting (SLL) söker Poolia Executive Search en erfaren och modig förändringsledare som vill bygga morgondagens HR-organisation. Som HR-direktör ingår du i landstingets koncernledning och du rapporterar direkt till landstingsdirektören. ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift som HR-direktör […]
hoganas2
Chefsjobb Publicerat 20 Nov 2017

Plan och bygglovschef

Hög, höga, Höganäs. Är du vår nästa plan & bygglovschef? På Kullahalvön, en särdeles vacker del av Skåne, ligger Höganäs. Här, så längt västerut i Skåne man kan komma, speglar vi oss i det glittrande havet och spanar mot Danmark vid horisonten. Det är lätt att förstå höganäsbornas höga tankar om sin stad. Inte skrytsamma, […]

Chefsjobb

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Psykolog – produktspecialist/säljare av psykologiska test till Pearson

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Supply Chain Coordinator till Stora Enso, Skoghall i sommar

Experis Finance
Publicerat 15 Dec 2017

Labeling Manager till Fresenius-Kabi AB

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Teknisk Projektledare rekryteras till FieldCore i Norrköping

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Projektchef till Moelven Byggmodul i Stockholm

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Marketing Manager till Smedbo i Helsingborg

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Logistic Coordinator till Stora Enso Fors i sommar

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Affärsutvecklare/Projektledare till Innovatums Rymd-startup-projekt

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Program Manager additive manufacturing

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Transport Coordinator till Stora Enso Skoghall i sommar

Experis Engineering
Publicerat 15 Dec 2017

Platschef till Moelven Byggmodul entreprenad i Stockholm

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Supply Chain Coordinator till Stora Enso, Fors i sommar

Experis Finance
Publicerat 15 Dec 2017

Account Manager till Ty Nordic!

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Vi söker Sales Coordinator till Stora Enso, Skutskär i sommar

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Project Manager Mycronic

Experis Sverige
Publicerat 15 Dec 2017

Arbetsmiljöverket söker enhetschef för registratur och utlämnande

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

Kvalificerad ekonom till internationellt företag i Eskilstuna

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

HR – Specialist Employer Branding till Stora Enso

Experis Sverige
Publicerat 14 Dec 2017

Är du Experis nästa lönespecialist?

Experis Sverige
Publicerat 13 Dec 2017

HR-specialist med fokus på Health & Safety, Göteborg