region_skane

Datum: 21 maj, 2018
Företag: Region Skåne
Plats: Lund
Sista ansökningsdag: 3 jun, 2018
Kategorier: Chefer inom hälso- och sjukvård, Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Enhetschef till Bild- och Laboratorieteknik Skåne

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Division MT och Prehospital sjukvård

Division MT och Prehospital sjukvård har verksamhet inom områdena medicinsk teknik, bild- och laboratorieteknik, prioritering av larm, sjukvårdsrådgivning och ambulans. Vi har också ett utbildningsuppdrag genom Practicum för medarbetare och studenter. Vi är ca 650 medarbetare i divisionen.

Bild- och laboratorieteknik Skåne

Verksamhetsområde Bild- och laboratorieteknik Skåne ansvarar för att upprätthålla den medicintekniska säkerheten genom förebyggande och akut underhåll av medicinteknisk utrustning samt bistår Region Skånes medicinska verksamheter med teknisk kompetens. Verksamheten är involverad i investeringar och upphandlingar inom Region Skåne. Vi bedriver också forskning och utveckling inom området.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu enhetschef till Bild- och Laboratorieteknik Skåne.

I rollen som enhetschef har du det övergripande ledningsansvaret för verksamhet, personal och ekonomi och är direkt underställd verksamhetschefen. Eftersom en stor del av ditt arbete innebär att leda och motivera personal är det viktigt att du tycker att det är stimulerande och utmanande att vara chef samt uppskattar möjligheten att arbeta med andra för att nå bästa resultat.

Vidare tydliggör och kommunicerar du visioner, mål och strategier samt bidrar till effektiva och flexibla samarbetsformer genom att bland annat vara en god förebild och ser våra medarbetare som experter inom sina områden. Våra medarbetare har unik kompetens och är högspecialiserade inom flera tekniska områden. Hos oss är det självklart att samarbeta ur ett regionalt Skåne perspektiv. Vi står inför flera förändringar inom vår verksamhet, därmed behöver du lägga stort fokus på att utveckla verksamheten genom att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Du skapar delaktighet och på bästa sätt tillvaratar och utvecklar den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen samtidigt som du visar personlig omtanke inför varje enskild medarbetare. För att lyckas i rollen krävs förståelse för att utvecklingen av verksamheten måste ske inom givna ekonomiska ramar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda verksamhet och arbeta som chef. Du tänker strategiskt med helhetsperspektiv, har god analytisk och kommunikativ förmåga samt är strukturerad. Ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet, närvaro och tillgänglighet. Utöver detta har du god samarbetsförmåga, är stresstålig samt hanterar utmaningar på ett professionellt sätt. Viktigt för oss är att du har förmågan att motivera och skapa delaktighet samtidigt som du kan styra och leda mot uppställda mål. Du har ett tydligt ledarskap, visar mod och kraft att genomföra beslut och driva förändringsarbete samt agerar utifrån ett arbetsgivarperspektiv. Du leder genom och delar Region Skånes värderingar.

Du har en adekvat högskoleutbildning inom teknik, vård eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt av arbetsgivaren och vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekt och förändringsarbete. Erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är önskvärt men inte ett krav. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du en van datoranvändare samt har giltigt körkort.

Stor vikt kommer att läggas på ledarskapet och balansen mellan färdighet, kunskap och personlighet.

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval, välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Placeringsort: Lund

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-03

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Eva Arkemyr, verksamhetschef (0)725- 753001

Facklig företrädare

Henrik Karlsson, Sveriges ingenjörer (0) 46-17 39 86

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb