region_skane

Datum: 21 maj, 2018
Företag: Region Skåne
Plats: Lund
Sista ansökningsdag: 3 jun, 2018
Kategorier: Chefer inom hälso- och sjukvård, Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Enhetschef till Bild- och Laboratorieteknik Skåne

Arbetsplatsbeskrivning

Gör skillnad. Varje dag.

Division MT och Prehospital sjukvård

Division MT och Prehospital sjukvård har verksamhet inom områdena medicinsk teknik, bild- och laboratorieteknik, prioritering av larm, sjukvårdsrådgivning och ambulans. Vi har också ett utbildningsuppdrag genom Practicum för medarbetare och studenter. Vi är ca 650 medarbetare i divisionen.

Bild- och laboratorieteknik Skåne

Verksamhetsområde Bild- och laboratorieteknik Skåne ansvarar för att upprätthålla den medicintekniska säkerheten genom förebyggande och akut underhåll av medicinteknisk utrustning samt bistår Region Skånes medicinska verksamheter med teknisk kompetens. Verksamheten är involverad i investeringar och upphandlingar inom Region Skåne. Vi bedriver också forskning och utveckling inom området.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu enhetschef till Bild- och Laboratorieteknik Skåne.

I rollen som enhetschef har du det övergripande ledningsansvaret för verksamhet, personal och ekonomi och är direkt underställd verksamhetschefen. Eftersom en stor del av ditt arbete innebär att leda och motivera personal är det viktigt att du tycker att det är stimulerande och utmanande att vara chef samt uppskattar möjligheten att arbeta med andra för att nå bästa resultat.

Vidare tydliggör och kommunicerar du visioner, mål och strategier samt bidrar till effektiva och flexibla samarbetsformer genom att bland annat vara en god förebild och ser våra medarbetare som experter inom sina områden. Våra medarbetare har unik kompetens och är högspecialiserade inom flera tekniska områden. Hos oss är det självklart att samarbeta ur ett regionalt Skåne perspektiv. Vi står inför flera förändringar inom vår verksamhet, därmed behöver du lägga stort fokus på att utveckla verksamheten genom att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Du skapar delaktighet och på bästa sätt tillvaratar och utvecklar den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen samtidigt som du visar personlig omtanke inför varje enskild medarbetare. För att lyckas i rollen krävs förståelse för att utvecklingen av verksamheten måste ske inom givna ekonomiska ramar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill leda verksamhet och arbeta som chef. Du tänker strategiskt med helhetsperspektiv, har god analytisk och kommunikativ förmåga samt är strukturerad. Ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet, närvaro och tillgänglighet. Utöver detta har du god samarbetsförmåga, är stresstålig samt hanterar utmaningar på ett professionellt sätt. Viktigt för oss är att du har förmågan att motivera och skapa delaktighet samtidigt som du kan styra och leda mot uppställda mål. Du har ett tydligt ledarskap, visar mod och kraft att genomföra beslut och driva förändringsarbete samt agerar utifrån ett arbetsgivarperspektiv. Du leder genom och delar Region Skånes värderingar.

Du har en adekvat högskoleutbildning inom teknik, vård eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdigt av arbetsgivaren och vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekt och förändringsarbete. Erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är önskvärt men inte ett krav. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du en van datoranvändare samt har giltigt körkort.

Stor vikt kommer att läggas på ledarskapet och balansen mellan färdighet, kunskap och personlighet.

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval, välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Placeringsort: Lund

Ansökan

Ansök senast: 2018-06-03

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Eva Arkemyr, verksamhetschef (0)725- 753001

Facklig företrädare

Henrik Karlsson, Sveriges ingenjörer (0) 46-17 39 86

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök direkt

Utvalda jobb

Svenska Skogsplantor
Chefsjobb Publicerat 12 Jul 2019

Resultatområdeschef Nord

Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Då finns en grön värld av möjligheter hos oss. Vi är Sveriges och Norra Europas ledande leverantör av skogsfröer, skogsplantor och skogsföryngringar. Våra kunder är stora delar av skogsnäringen i Sverige, och även i Finland och Norge. Vi kännetecknas av högt kundfokus, hög utvecklingstakt, god […]
ljkommunlogo-color
Chefsjobb Publicerat 5 Jul 2019

Chef för strategisk och hållbar utveckling

Arbetsplats Ljusdals kommun är belägen i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till […]
ny_sormlandmus_logregions_322u_txtruta
Chefsjobb Publicerat 4 Jul 2019

Verksamhetschef/ Länsmuseichef

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang”? Om oss Sörmlands museum är ett regionalt museum – ett länsmuseum – med verksamhet i hela Sörmland. Med historia, konst och slöjd vill vi vidga vyer och väcka engagemang och bidra till att människor påverkar samhället och sin livssituation. Verksamheten rymmer allt från […]
logo-enkopingkommun
Chefsjobb Publicerat 4 Jul 2019

Kommundirektör

Om arbetsplatsen I Mälardalens mitt ligger Enköping, Sveriges närmaste stad. Med närhet till 38 städer inom tolv mils radie är det inte bara något vi säger. För oss är närhet mycket mer än geografi och fysiska avstånd. Det är ett sätt att leva. Här finns en trygghet och ett lugn som skapar tillit och engagemang. […]
ladda-ned-2
Chefsjobb Publicerat 28 Jun 2019

Teknisk direktör

Om tjänsten Norrtälje kommun är Stockholms läns största kommun till ytan. Här lever människor i skärgård, på landsbygd och i stad. Vi är 62 000 invånare som bor här, men på sommarhalvåret blir vi runt 180 000 personer tillsammans med alla sommargäster och turister. Nu söker vi dig med ett stort samhällsengagemang och kompetens inom […]
polisen_logga
Chefsjobb Publicerat 24 Jun 2019

Kanslidirektör

Arbetsplatsbeskrivning Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med knappt 30 000 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Polismyndigheten står inför en omfattande tillväxt de kommande åren samtidigt som kraven på polisen har ökat. En utbredning av den grova brottsligheten, en mer komplex brottsstruktur med fler svåruppklarade brott, ökade […]

Chefsjobb