Datum: 7 sep, 2018
Plats: Gävle
Sista ansökningsdag: 7 okt, 2018
Kategorier: Chefer inom hälso- och sjukvård

Ansök direkt Tipsa en vän

Enhetschef till Bemanningsenheten på vår HR avdelning

Ledning- och verksamhetsstöd innefattar större delen av Region Gävleborgs administrativa resurser och serviceverksamhet. Här finns kvalificerat stöd inom områdena fastighet, lokaler, ekonomi, inköp, HR, utveckling, IT, information, miljö och säkerhet samt övrig serviceverksamhet. Lednings- och verksamhetsstöds uppdrag bestäms till stor del via överenskommelser med regionstab och förvaltningar.

Vårt uppdrag är att leverera tjänster med rätt innehåll, kvalité och omfattning till Region Gävleborgs övriga verksamheter.

Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på:

  • Respekt & ödmjukhet
  • Öppenhet & ärlighet
  • Professionalism & ansvar

Våra ambitioner är varken blygsamma eller orealistiska. Vi strävar efter att leverera HR-tjänster av högsta kvalitet och att skapa värde för våra kunder och deras verksamheter.

HR-avdelningen är en dynamisk organisation som alltid utvecklas. Vi pratar inte gärna i termer som organisationsförändring, vi ser förändring och utveckling som ett konstant tillstånd i vår vilja att leverera tjänster ännu mer effektivt och kvalitativt.

Bemanningsenheten på HR-avdelningen består av två team, visstidsbemanningen och inhyrdbemanning. Enheten består av 14 medarbetare samt våra timvikarier.

Visstidsbemanningen ansvarar för rekrytering och bemanning av samtliga vakanser från enstaka timmar upp till tolv månader. På inhyrdbemanning är vi en adminstrativ länk mellan hälso- och sjukvården och bemanningsföretagen, här hanteras inhyrning av läkare, sjuksköterskor och barnmorskor. Målet är att samtliga beställningar tillsätts. Teamen ansvarar också för att resurserna som finns nyttjas effektivt utifrån ett helhetsperspektiv.

Om tjänsten

Som en av fyra Enhetschefer på HR-avdelningen ansvarar du för Bemanningsenhetens två team. Du ansvarar för att säkerställa en effektiv produktion och god kvalitet på tjänsteleveransen utifrån kärnverksamheternas beställningar. Det kräver ett stort engagemang för både tjänsteleveransen och verksamheten.

Du planerar, leder och följer upp arbetet så att mål inom tid, kostnad och kvalitet alltid nås, och tillgodoser att processerna utvecklas med fokus på verksamhetsnytta.

Tjänsten innebär täta kontakter med interna uppdragsgivare och samarbetspartners.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp som en representant för din enhet och du rapporterar till avdelningschefen. Du arbetar för att utveckla din verksamhet ur såväl effektivitets- som produktivitetsperspektiv i gränsöverskridande samverkan både inom avdelningen, förvaltningen och med övriga inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i ledarrollen, gärna med flera års erfarenhet från en chefsbefattning. Du trivs i en operativt ledande funktion med närhet till dina medarbetare och de uppdrag som levereras.

Du är också bekväm med att hantera de strategiska frågorna för att utveckla enheten. Som person är du resultatorienterad, drivs av att nå uppsatta mål samt har förmåga att inspirera och coacha dina medarbetare till sin fulla potential, för att säkerställa en kvalitativ leverans.

Du har förmågan att vara flexibel till ändrade förutsättningar och omständigheter. Tjänsten ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och att du har lätt att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer i alla led.

För att lyckas i uppdraget har du erfarenhet av tjänsteproducerande verksamhet, med fokus på kund- och verksamhetsnytta och hög servicegrad.

Du har ett stort intresse och relevant kunskap inom HR-området, gärna inom bemanning och/ eller rekrytering. Vi ser att du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Har du erfarenhet inom Hälso- och sjukvården kan det vara en fördel i denna tjänst då merparten av våra kunder är verksamma inom det området.

Varmt välkommen till oss!

I denna rekrytering samarbetar Region Gävleborg med Experis.

Ansök senast 2018-10-07

För frågor om denna tjänst är du välkommen att kontakta:

Marjo Carlson, Rekryteringskonsult på Experis

Tel: 026-66 32 34, E-post: marjo.carlson@se.experis.com

Fackliga representanter

Anneli Samuelsson, Ledarna, 073-084 36 91,

anneli.samuelsson@regiongavleborg.se

Eva Hultgren, SACO, 026-65 02 85,

eva.hultgren@regiongavleborg.se

Lotta Eriksson, Vision, 070-217 72 53,

eva.charlotte.eriksson@regiongavleborg.se

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

logo1
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för samhällsresurser

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och post. Vi strävar efter att […]
12pts
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för marknadsutveckling

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och […]
12pts
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Chef till divisionen för myndighetsstöd

Är du en trygg ledare med erfarenhet av att leda i förändring och leda chefer? Har du dessutom lätt att ta ett helhetsperspektiv och tycker om att arbeta på en strategisk nivå kan du vara den divisionschef som PTS nya organisation behöver! PTS arbetar för att alla ska ha tillgång till bra telefoni, bredband och […]
12svenskakyrkan
Chefsjobb Publicerat 20 Sep 2018

Kanslichef, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du bidra med mera himmel i Umeå? Har du gedigen erfarenhet av ledarskap och strategisk verksamhetsplanering? Vedea rekrytering söker en kanslichef till Svenska kyrkan i Umeå. Svenska kyrkan i Umeå (Umeå pastorat) består av 67 000 medlemmar, sex församlingar, hundratals ideella och förtroendevalda, 200 anställda samt en gemensam fastighetsförvaltning och begravningsverksamhet. Pastoratskansliets uppdrag är […]
download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb

Publicerat 24 Sep 2018

Key Account Manager Partnerships

Publicerat 24 Sep 2018

Landstinget Dalarna söker chef till division Psykiatri

Publicerat 24 Sep 2018

Landstinget Dalarna söker chef till division Medicinsk service

Publicerat 24 Sep 2018

HR specialist inom Comp & Ben till konsultuppdrag, Göteborg!

Publicerat 24 Sep 2018

Bränslelogistiker till Växjö Energi

Publicerat 24 Sep 2018

Customer Support Specialist till spännande företag i Köping!

Publicerat 24 Sep 2018

Jobba som Kommunikatör hos Vattenfall i Forsmark

Publicerat 24 Sep 2018

Experis söker en projektledare till vår kund.

Publicerat 24 Sep 2018

Kvalitetsingenjör / QA Specialist till Experis i Västerås

Publicerat 24 Sep 2018

Landstinget Dalarna söker chef till division Primärvård

Publicerat 24 Sep 2018

Enhetschef till vård- och omsorgsboende, Haninge Kommun

Publicerat 24 Sep 2018

Landstinget Dalarna söker chef till division Kirurgi

Publicerat 24 Sep 2018

Ledigt jobb som Delivery Manager till företag i Solna

Publicerat 24 Sep 2018

Informationssäkerhetsspecialist med juridisk inriktning

Publicerat 24 Sep 2018

Volvo Köping söker Avdelningschef bearbetning

Publicerat 24 Sep 2018

Avdelningschef Utförande för elnät och belysning

Publicerat 21 Sep 2018

Senior Logistikchef till Autoliv Vårgårda

Publicerat 21 Sep 2018

Interim enhetschef till äldreboende i Göteborgsområdet, deltid!

Publicerat 21 Sep 2018

Area Sales Manager till Metso flow control

Publicerat 21 Sep 2018

Ledigt jobb som operativ inköpare