Enhetschef till Affärsområde Måltid, enheten i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Affärsområde Måltid bedrivs i Regionservice förvaltning sedan 2012 och verksamheten är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. En god och näringsriktig måltid är en viktig del av vården som ska ge patienten den nödvändiga energi och näring, samt en positiv måltidsupplevelse, som bidrar till en bra rehabilitering och ökad trivsel. Enheterna erbjuder också en god och trivsam måltid till sjukhusens medarbetare. Köket producerar cirka 120 patientportioner till lunch och middag samt cirka 200 personalportioner till lunch. Det är ett varmmatskök med brickdukning. Enheten i Ystad har cirka 25 medarbetare.
Vi är stolta över vår kompetens kring dieter och vårt ekologiska arbete, samt klimatarbete. Genom detta producerar vi näringsriktiga och klimatsmarta måltider.

Arbetsuppgifter
Drivs du av att leda och motivera personal, samt att se dem och er verksamhet utvecklas? Då är det här en tjänst för dig!

Till vår enhet i Ystad söker vi nu en enhetschef. Du har ansvar för ekonomi, personal och verksamhet och dina arbetsuppgifter omfattas av:

– verksamhetsdrift med fokus på kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö
– personalutveckling och effektiv resursförsörjning
– samverkan och samordning med interna såväl som externa verksamheter
– att aktivt arbeta för utvecklingen av våra enheter inom affärsområdet
– att företräda din enhet och Region Skåne både internt och externt.

Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp. Placering är på enheten i Ystad, dit du enkelt tar dig med tåg från Malmö (50 minuter).

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där dina ledarskapsförmågor kommer vara värdefulla. För att du ska känna dig trygg i din roll som enhetschef hos oss, kommer du att få en 14-dagars introduktion och därefter en handledare. Du kommer även att få ta del av Regions Skånes utbildningsprogram för chefer.

Vi har ett öppet arbetsklimat, präglat av ärlighet och vi ställer upp för varandra. Vi ser fram emot att välkomna dig som ny enhetschef hos oss!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gått kostvetarprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare bör du ha dokumenterad ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Har du erfarenhet från restaurang och storkök är detta meriterande.

Du är trygg i din chefsroll och drivs av lust att leda, motivera och utveckla. Du tycker det är stimulerande och en utmaning att vara chef och du arbetar med och genom andra för att nå resultat på såväl kort som lång sikt. Som chef har du ett coachande arbetssätt och väljer arbetsformer som aktivt tar tillvara och utvecklar medarbetarnas kompetens och tillfredsställelse i arbetet. För en bra samverkan med kollegor och medarbetare såväl inom som utanför verksamheten, förutsätts du ha ett tydligt och kommunikativt arbetssätt. Som person är du engagerad och handlingskraftig och ditt ledarskap präglas av dialog, tydlighet och närvaro. Du agerar som ett föredöme och delar våra värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Att arbeta sida vid sida med sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Som serviceleverantör verkar Regionservice i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal byggplanering påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag – att ge patienterna god och säker vård. Här är Regionservice en viktig resurs.
Regionservice har idag en årlig omslutning på nästan 4 miljarder kronor och består av cirka 1800 medarbetare. Organisationen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och lägger stor kraft på att utveckla verksamheten och tjänsteleveranserna. Relationerna med kunderna är avgörande för framgången och siktet är inställt på att nå ett ömsesidigt partnerskap med ett gemensamt mål – att göra skillnad varje dag.

www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Kommun: Ystad

Arbetstid: måndag till fredag, klockan 08.00-17.00
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

KONTAKTPERSON

Theresia Hermén Johansson, Affärsområdeschef Måltider
Telefon: 0768-890 770
Lovisa Radtke, Rekryterare
Telefon: 046-275 27 06

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Susanna Schade, Kommunal
Telefon: 042-406 12 23

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.