Enhetschef drift & underhåll VA

Vill du vara med och utveckla individer och grupper av kompetenta medarbetare? Vill du vara med och rusta vår verksamhet för framtiden? Vi på Norrköping Vatten och Avfall AB söker en chef till enheten drift & underhåll som är en av våra tre enheter inom affärsområde VA.

Som enhetschef driver du verksamheten utifrån Norrköping Vatten och Avfalls Vision, Affärsidé, Mål och Strategier.

Arbetsuppgifter:
Du ska leda och utveckla ledare för framtiden och stärka ett enhetligt arbetssätt. I rollen som enhetschef drift och underhåll arbetar du nära enhetens fyra gruppchefer. Ditt uppdrag tillsammans med gruppcheferna är att driva och underhålla Norrköpings VA-anläggningar samt att ta fram strategier för att möta omvärldens krav och utveckling.

Enhetens huvudutmaningar i närtid är att utifrån företagets sex övergripande mål säkerställa en hållbar vattenförsörjning för ett växande Norrköping, skapa ett reningsverk lämpligt för omgivningen som ska gå från reningsverk till produktionsanläggning samt skapa förutsättningar för att ta fram en utvecklingsplan för ett ledningsnät som behöver anpassas till de klimatförändringar vi ser.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker en ledare med bred erfarenhet av att vara chef. Du ska tidigare haft ansvar för personal-, ekonomi- och verksamhetsfrågor och du brinner för att motivera och coacha dina medarbetare. Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleexamen eller så har du arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bygga upp och utveckla en organisation och att du har en bakgrund inom VA . Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vidare krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt innehar B- körkort.

Personliga egenskaper
Som enhetschef har du många kontakter både internt och externt. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och har ett stort engagemang för enhetens frågor. Ditt ledarskap präglas av mod, tydlighet och beslutsamhet. För att trivas i rollen som enhetschef behöver du ha förmåga att både uppskatta den dagliga rutinen såväl som att vara visionär och kunna se möjlighet till utveckling. Vill du vara med och bidra till samhällsutvecklingen i en kommun med stort miljöansvar och är du dessutom en resultatinriktad och naturlig ledare med driv så är det här jobbet för dig!

Vi kan erbjuda dig
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag. På Norrköping Vatten och Avfall arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atmosfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort. Våra flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning och friskvård ger dig möjlighet till god balans i livet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Michael Botvidsson 011-15 36 10. Facklig information får du av Roger Allen (Vision) 011-15 36 18.

Övrigt
Tillträde efter överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdagen är den 4 april 2017. Välkommen med din ansökan!

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.