Datum: 18 sep, 2019
Plats: Sundbyberg
Sista ansökningsdag: 20 okt, 2019
Kategorier: Produktionschefer inom tillverkning

Ansök direkt Tipsa en vän

Energispecialist till Förvaltaren i Sundbyberg

Med cirka 7000 hyresrätter fördelade över hela Sundbyberg är Förvaltaren en av de största hyresvärdarna i Storstockholm. Omkring 15 000 personer bor i våra lägenheter, vilket gör att ungefär var tredje sundbybergare bor hos oss. Sundbyberg växer snabbt och trycket är hårt på fler bostäder i form av nyproduktion samtidigt som det finns behov av underhålls- samt ombyggnationsprojekt i befintligt bostadsbestånd.

Om tjänsten

I rollen som Energispecialist ansvarar du för att bevaka energistatus i vårt fastighetsbestånd och arbetar fram förbättringsförslag i syfte att minska energiförbrukning. I ditt arbete kommer du använda dig av energiuppföljningssystem – Mestro, IMD analys/insamlingssystem – Ecoguard, E-gain gällande mättjänster och Greencon för energideklarationer.

Vidare fungerar du som intern specialist och arbetar konsultativt i organisationen i frågor inom ditt ansvarsområde, du leder och samarbetar arbetet med driftoptimering tillsammans med driftingenjör och drifttekniker samt informerar och följer upp verksamhetens energiarbete.

Du kommer i viss omfattning även vara involverad i arbete gällande energideklarationer och medverka som specialist i upphandlingar gällande energimedia och bevakar redan befintliga avtal. Tillsammans med vår projektorganisation driver du energiprojekt och har kontakter med fastighetsbolag, leverantörer, entreprenörer och myndigheter.

Rollen innefattar även omvärldsbevakning och du följer nyfiket den senaste utvecklingen inom ditt område när det gäller ex. lagkrav, du representerar Förvaltaren i allmännyttans klimatinitiativ och deltar i nätverk som t. ex BEBO.

Förvaltaren sitter i moderna och fina lokaler i Hallonbergen centrum direkt vid tunnelbanan med närheten till fina naturområden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

För rollen krävs flerårig erfarenhet och god kunskap av energiarbete/energieffektivisering inom fastighetsförvaltning, gärna i en kommunal organisation. Vi ser att du har en högskoleexamen inom energi eller motsvarande. Du kan även inneha annan relevant eftergymnasial utbildning tillsammans med mångårig arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper gällande styr- och reglerutrustning samt datoriserade drift- och övervakningssystem. Du har även erfarenhet från byggprocessen och teknisk förvaltning. Du har en god IT-kompetens och hanterar Office-paketet obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och nu söker vi en person som trivs med samarbete och samverkar till att goda kontakter skapas med olika aktörer både internt och externt. Du agerar affärsmässigt, initiativrikt samt har uthålligheten för långsiktigt energiarbete.

Om Förvaltaren

Förvaltaren är Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Genom att äga, utveckla och förvalta hyresrätter och lokaler bidrar vi till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad. För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren ingår i den kommunala koncernen Sundbybergs stadshus AB, med fyra systerbolag som ansvarar för Lokalfastigheter, Avfall och vatten, Stadsnät och Bredband.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Experis Engineering och rekryteringskonsult Lars Buvall 08-736 28 48. Välkommen att höra av dig med frågor gällande tjänsten eller din ansökan.

Rekrytering sker löpande med tillträde omgående eller enlig överenskommelse så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista dag att söka tjänsten är dock 20 oktober.

Ansök direkt

Utvalda jobb

logga-kau
Chefsjobb Publicerat 9 okt 2019

Administrativ chef

Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar […]
sfr-logo-cmyk_red-3
Chefsjobb Publicerat 8 okt 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Skåne-Blekinge in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö, musik och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Brinner du för att leda, engagera och utveckla människor och verksamheter? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd […]
region_skane
Chefsjobb Publicerat 4 okt 2019

Enhetschef till Geriatrikavdelning

Gör skillnad. Varje dag. – Vi lever allt längre, vilket gör att behovet av geriatrisk vård ökar – det är här framtidens vård finns! På vår avdelning arbetar vi med CGA (Comprehensive Geriatric Assessment) som innebär att vi ser hela patientens behov, även det sociala där vi har kontakt med anhöriga. Här arbetar vi interdisciplinärt […]
509fd262-4026-4613-9b20-9641d3c0b55b
Chefsjobb Publicerat 2 okt 2019

Sektionschef för trafik och infrastrukturutveckling

Nu söker vi en öppen och kommunikativ ledare till en mångfacetterad grupp som tillsammans jobbar för att lösa regionens framtida behov av SL:s kollektivtrafik. Om tjänsten Som ny sektionschef för trafik och infrastruktur på vår avdelning för strategisk utveckling är arbetet innehållsrikt och varierande. Bland annat bidrar du till arbetet med att långsiktigt utveckla SL-trafiken, […]
ladda-ned-3
Chefsjobb Publicerat 26 Sep 2019

1:a linjens chef/ Platschef röntgen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild- och funktionsmedicin Dalarna är en gemensam basenhet med röntgenenheter i Avesta, Falun, Mora, Ludvika samt Mammografiverksamheten. Upptagningsområdet omfattar Dalarnas 280 000 fasta invånare och ett stort antal turister sommar- och vintersäsong. Målsättningen […]
sfr-logo-cmyk_red-2
Chefsjobb Publicerat 25 Sep 2019

Verksamhetschef

Vill du vara med och ta folkbildningen och Studiefrämjandet Stockholm in i framtiden med särskild inriktning mot natur, djur, miljö och kultur för att aktivt främja en hållbar utveckling? Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige.  Studiefrämjandet är en ideell […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 3 Sep 2019

Chef för controllerfunktionen

Vi erbjuder dig Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra. Som chef för controllerfunktionen ges du stora möjligheter att vara delaktig och påverka vidareutvecklingen av Lantmäteriets verksamhetsstyrningsprocess. […]

Chefsjobb