Datum: 14 jan, 2019
Plats: Gävle
Sista ansökningsdag: 24 jan, 2019
Kategorier: Administrativ chef

Ansök direkt Tipsa en vän

Ekonom till vår kund i Gävle

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Att jobba med ekonomi och löner

Denna tjänst är ett konsultuppdrag på 50 till 75% av heltid under obestämd tid där du kommer vara anställd som en av Experis mycket uppskattade konsulter.

Arbetsuppgifter innebär att arbeta brett inom ekonomi. Du kommer hantera bokföring, löner, inbetalningar till skatteverket samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ramen för tjänst som ekonom. Nedan är uppgifter som kan ingå:

 • Löpande arbete med bokföring
 • Registrering av in- och utbetalningar
 • Ekonomisk administration
 • Lönehantering
 • Med mera.

Vem är du?

Vi söker dig som är social, ansvarstagande, noggrann och trivs att arbeta med siffror och ekonomi. Vi tror att du är en lyhörd person som gärna arbetar i ett mindre team. Du är kvalitetsmedveten och mycket noggrann i ditt arbete. Arbetsplatsen präglas av öppenhet och är fri från diskriminering varpå det är betydelsefullt att du som kandidat respekterar och trivs med sådan miljö.

Du har tidigare erfarenhet inom ekonomi och löner där utbildning inte är ett krav. Yrkeserfarenhet inhämtad inom ramen för en ekonomitjänst är det viktiga. Vidare vill vi att du uppfyller nedan, eller delar av, nedan krav:

 • Bokföringssystem Visma
 • Bokföring
 • Löner
 • Inbetalningar till skatteverk
 • Utbetalningar till löner
 • Ekonomiadministration

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper i Officepaketet samt har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Mikael Brännlund, mikael.brannlund@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
 • Konkreta råd i ditt chefskap
 • Användbara metoder och verktyg
 • Relevanta erbjudanden