Datum: 12 jun, 2019
Plats: Luleå
Sista ansökningsdag: 25 jun, 2019
Kategorier: Administrativ chef

Ansök direkt Tipsa en vän

Ekonom till Riksbyggen i Luleå

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vår kärnverksamhet är bostadsrättsföreningar, men vi har även många uppdrag åt privata och offentliga fastighetsägare och företag. Marknadsområde Norrbotten har ca 85 medarbetare och levererar ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt fastighetsservice till våra kunder. Nu söker vi en ekonom till Luleå.

Vad ska du göra?
Som ekonom företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningars styrelser. Du ansvarar för löpande ekonomisk och bostadsrättsjuridisk rådgivning, sammanställning och presentation av bokföringsmaterial samt ett övergripande ansvar för kundens ekonomi. Du ansvarar i dessa föreningar även för:
– upprättande av budget och bokslut
– ekonomisk uppföljning av verksamheten
– låneupphandlingar och övrig finansiell planering
– att presentera bokslut och budget för styrelser

Vissa delar av den mer löpande ekonomin sköts av Riksbyggens ekonomicenter i Västerås. Du är kontaktperson gentemot styrelser, bostadsrättmedlemmar, leverantörer, myndigheter med flera i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen. Tjänsten är tillsvidare på heltid, viss arbetstid är förlagd på kvällstid då du deltar i styrelsemöten hos våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av ekonomi och kundkontakter och har förmågan att se och möta kunders behov samt att agera professionellt och kundorienterat. Det är även viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt. Du har en ekonomisk utbildning från högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har minst ett års erfarenhet från bokslutsarbete.

Tjänsten är placerad i Luleå och kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ber dig att söka tjänsten snarast, dock senast den 25 juni 2019 via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Experis AB.
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren på tel: 070-377 48 91 eller inger.sundgren@se.experis.com.

Ansök direkt

Utvalda jobb

Chefsjobb