logo_sthlmvattenavfall_rgb_72dpi_10cm

Datum: 7 maj, 2018
Företag: Stockholm Vatten och Avfall
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 31 maj, 2018
Kategorier: Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva, Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

Driftledare

Vill du arbeta med en av samhällets viktigaste infrastrukturer? Avdelningen för dricksvattenproduktion växer och för att möta framtidens behov och utmaningar behöver vi nu utöka vår verksamhet med två Driftledare, varav den ena kommer att vara ansvarig för anläggningens underhåll på Lovö vattenverk och den andra på Norsborgs vattenverk.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som Driftledare på respektive verk har du det övergripande operativa ansvaret att säkerställa att underhållet av all processutrustning sker på sådant vis att dricksvattenproduktionen som sker dygnet runt året får minimala störningar. I underhållsuppdraget så ingår även ansvar för fastigheter och stödjande arkitekturer så som nätverk, tele och värme/ventilation. Du kommer att ha personalansvar för sju personer bestående av El/automationstekniker, Maskin/byggnadstekniker samt en Planeringsingenjör. Med detta följer ett arbetsmiljö- och säkerhetsansvar för ditt ansvarsområde och du kommer att ingå i såväl arbetsmiljöteamet som ledningsgruppen för anläggningen. Du kommer även att arbeta och samverka med de andra driftledarna både på Lovö och på Norsborgs Vattenverk.

Du kommer att ansvara för att arbetet sker på ett strukturerat och planerat sätt tillsammans med driftorganisationen på anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår också att planera schemaläggning/ beredskap, ledigheter, hålla lönesamtal och medarbetarsamtal med din personal samt ha budgetansvar gentemot Platschefen. Vidare kommer du att vara den som ser till att arbetssätt och rutiner upprättas, implementeras samt följs upp. I Driftledarens roll ingår även att upprätta, genomföra och följa upp operativa mål samt säkerställa kvaliteten i enhetens arbete.

Förutom dessa spännande och utmanande arbetsuppgifter, glada och engagerade kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym på området, kompetensutveckling och bra arbetstidsvillkor.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du har intresse och fallenhet för operativt arbete, både som ledare och som teammedlem. Du trivs med ansvar och kan fatta snabba och balanserade beslut både på kort och på lång sikt. Du behöver vara kommunikativ och kunna förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer dagligen och du behöver vara flexibel för att prioritera rätt åtgärder. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar.

Din bakgrund

Vi vill att du är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot el/automation eller maskinteknik alternativt har motsvarande kompetens genom relevant erfarenhet. Du bör ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet av underhåll inom tillverkande industri, erfarenhet inom processindustri är meriterande, särskilt inom livsmedelsproduktion. Du behöver ha dokumenterad ledarskaps-erfarenhet med goda resultat. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda datorkunskaper. Körkort B är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten på Lovö kontaktar du platschef Jonas Lundin, på telefon 08-522 139 61, avseende tjänsten på Norsborg, så är platschef Håkan Eklund kontaktperson på telefon 08-522 138 03. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten/tjänsterna via denna länk och vi vill gärna ha din ansökan senast den 31 maj. Uppge i ansökan vilket verk som du söker till eller om du är intresserad av båda verkens tjänster. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

av_logo-4
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2018

Sektionschef

Vi söker en kommunikativ och coachande chef med ledarerfarenhet till inspektionsavdelningen med placering vid region väst, regionkontoret i Mölndal. Ditt nya jobb innebär att du leder den operativa tillsynsverksamheten så att den bedrivs effektivt mot våra verksamhetsmål. Du har resultat-, budget-, personal och arbetsmiljöansvar för en sektion med cirka 15-18 medarbetare. Arbetet innebär att fatta […]
logo_sthlmvattenavfall_rgb_72dpi_10cm
Chefsjobb Publicerat 7 maj 2018

Driftledare

Vill du arbeta med en av samhällets viktigaste infrastrukturer? Avdelningen för dricksvattenproduktion växer och för att möta framtidens behov och utmaningar behöver vi nu utöka vår verksamhet med två Driftledare, varav den ena kommer att vara ansvarig för anläggningens underhåll på Lovö vattenverk och den andra på Norsborgs vattenverk. Arbetsuppgifter och utmaningar Som Driftledare på […]
download-8
Chefsjobb Publicerat 4 maj 2018

Marknadschef

Bli marknadschef på Kalmar Energi och hjälp oss förändra världen! På Kalmar Energi jobbar vi med att utveckla framtidens energiföretag. Vi är små men vi ligger i framkant i fråga om förnybar energi och hållbara affärsmodeller. Vill du hjälpa oss att förändra världen? Som marknadschef på Kalmar Energi får du en nyckelroll i arbetet med […]
logo_webb_liggande
Chefsjobb Publicerat 24 Apr 2018

Chef IT-teknik, teknisk chef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig […]
westander_logo_rod-300x95
Chefsjobb Publicerat 23 Apr 2018

Ledarskapskonsult

Westander söker ledarskapskonsulter Vill du jobba på en snäll pr-byrå där vi tror på öppenhet och bara tar uppdrag som vi själva sympatiserar med? Westander söker pr-konsulter med inriktning mot kommunikativt ledarskap, som ska hjälpa våra uppdragsgivare med medierelationer och ledarskap. Gemensamt för oss som jobbar på Westander är att vi vill bidra till en […]

Chefsjobb