Digital marknadschef till Ocay

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta på ett entreprenörsdrivet företag med starka varumärken och ett fantastiskt produktutbud. Ocay erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag med högt tempo och korta beslutsvägar.

Ocay arbetar för ytterligare tillväxt vilket gjort att man har beslutat att inrätta en ny tjänst – Marknadschef. Som marknadschef har du ett övergripande ansvar för koncernens marknadsavdelning, du leder och driver avdelningen samt säkerställer att marknadsavdelningen baseras på av bolaget beslutade sortiment och strategier samt att den utvecklas i enlighet med uppsatta mål. Inom ansvarsområdet marknad innefattas extern och intern marknadskommunikation inom samtliga kanaler. Ett prioriterat och strategiskt fokusområde är att utveckla och driva Ocays digitaliseringsresa framåt. Du kommer att ha direktrapporterande från marknadsavdelningen, din närmaste chef är VD och du ingår i Ocays ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som marknadschef i minst tre till fem år. Du är en senior ledare med flerårig erfarenhet av strategiskt affärs- och marknadsutveckling och du har mycket god erfarenhet inom det digitala landskapet. Du har god förståelse och erfarenhet av multikanaler t.ex. butik, katalog, e-handel och kundtjänst.

Som person är du en trygg ledare som är handlingskraftig, tydlig och kommunikativ. Du är målmedveten, drivande och ihärdig. För att lyckas i rollen krävs en person med ett mångfasetterat ledarskap som ska verka i en prestationsdriven organisation med förmåga att leda, stötta och utveckla sina medarbetare. Du har förmågan att växla mellan det strategiska och att hitta operativa lösningar och du är prestigelös som person. Vidare är du social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta, du drivs av att se resultat och har ett kreativt tänkande och kommer gärna med nya infallsvinklar och idéer. Du har en positiv anda och bidrar med energi till bolaget.

Vad kan Ocay erbjuda dig?
Ocay kan erbjuda dig ett utvecklande och intressant arbete med ett stort eget ansvarsområde i ett stabilt företag där du får stor möjlighet att påverka. Kontoret är beläget i fina lokaler i Solna och stämningen på arbetsplatsen är mycket god.

Kontaktperson
Skicka in din ansökan via länken nedan. För mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult hos Experis, Katarina Thomasson på 08-736 11 26 eller kto@se.experis.com. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.