Datum: 6 sep, 2018
Plats: Solna
Sista ansökningsdag: 26 sep, 2018
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

CRM specialist till Postnord

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.

Är du redo för en ny spännande utmaning? Vi söker nu en engagerad och driven CRM specialist som vill vara med på resan och driva, utveckla och realisera Postnords digitala försäljningsstrategi.

Bli en del av vårt team

Som CRM specialist blir en del av Sales Operations Säljutveckling inom Postnord Sverige som består av 12 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med att driva utvecklingen inom sälj- och kundservice, dvs processer, CRM-systemen, masterdata, kontrakt, avtal – samt med försäljning i våra digitala kanaler med målet att bli mer effektiva och öka lönsamheten inom Postnord.

Som CRM specialist kommer du in i ett tidigt skede av vår digitala satsning där du har stor möjlighet att påverka, skapa och utveckla vår digitala försäljningsstrategi. Du arbetar operativt med vår digitala försäljning – analys, strategi, implementation, uppföljning och rapportering samt Lead Management. Du agerar projektledare och har ett koordinerande och utförande ansvar gentemot verksamheten för att samla in krav och prioritera mellan olika behov samt att du driver och realiserar olika utvecklingsspår för Postnord Sverige samt samarbetar med våra nordiska kollegor.

Du har vad som krävs

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt god erfarenhet och kompetens inom MarTech, dvs gränssnitt mellan affär, system och marknad. Du har både operativ och strategisk erfarenhet gällande köpt och förtjänad media. Du är affärsdriven, nyfiken och sätter kunden i fokus, samt har en hög förmåga att analysera och strukturera stora datamängder, och det är ett plus om du förstår och skapar statistiska modeller, handlingsplaner och prediktiv analys.

För att passa i rollen är du en duktig projektledare, med god förståelse för verksamhetens behov och krav att leverera enligt tidplan. Du har förmågan att omsätta teori till praktik samt att säkerställa leverans och att nå uppsatta mål. Som person är du resultatfokuserad med ett starkt eget driv. Du levererar med hög kvalitet samt kombinerar teknik och analys med engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen. Vidare är du nyfiken, analytisk, pedagogisk och har ett strukturerat arbetssätt samt gillar att se kopplingen mellan data och affären. Du trivs att samverka med olika kompetenser inom olika funktioner hos PostNord med syfte att nå våra gemensamma mål.

Vievererar

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

I denna rekryterings samarbetar PostNord med Experis. Vill du veta mer om jobbet så kontakta rekryteringskonsult Katarina Thomasson på katarina.thomasson@se.experis.com alt. 08-736 11 26.

Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 26 september 2018. Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Utvalda jobb

download-10
Chefsjobb Publicerat 17 Sep 2018

Chef Fastighetsbildning

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan? Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och […]
ki_platsannons
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Enhetschef för student- och karriärservice, Universitetsförvaltningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning. Avdelning Enheten för student- och karriärservice ansvarar för allmän studie- och karriärservice till sökande och studenter samt karriärservice för doktorander och postdocs/forskare. Vi jobbar med att marknadsföra KI:s utbildningar […]
sk_logo_cmyk
Chefsjobb Publicerat 14 Sep 2018

Kyrkoherde, Svenska kyrkan i Umeå

Vill du vara med och leda Svenska kyrkan i en av Sveriges mest attraktiva och expansiva städer? Nu söker vi en kyrkoherde som vill bidra till mera himmel i Umeå. Umeå är en stad med ung befolkning och storslagna drömmar. Här finns ett myllrande student- och kulturliv, Sveriges högst rankade sjukhus och världens bästa designhögskola. […]
nodra-logo_2rad_blapng
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2018

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136 Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service. Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det […]
01360ab1e794bb68e59f2d790eeab18c
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2018

Vårdenhetschef till infektions- och lungavdelningen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Om oss Infektions- och lungkliniken är en länsklinik med verksamhet inom infektionssjukdomar, lungsjukdomar och specialiserad vuxenallergi. Förutom infektions- och lungavdelningen har vi tre öppenvårdsmottagningar; infektion, lunga/allergi och sprututbyte. Vi står nu inför en omorganisation där vårdenhetschefsansvaret delas upp mellan två personer, en som ansvarar för slutenvården […]

Chefsjobb