spelinspektionen_logotyp800-2

Datum: 19 mar, 2020
Företag: Spelinspektionen
Plats: Strängnäs
Sista ansökningsdag: 31 mar, 2020
Kategorier: Administrativ chef, Kontor, Administration, Ledarskap / Management, Offentlig sektor

Ansök direkt Tipsa en vän

Chef till Avdelningen för verksamhetsstöd

Den 1 januari 2019 infördes ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens i Sverige. Vill du vara en del av Sveriges nya Spelmyndighet och en del i arbetet med den fortsatta utvecklingen av Spelinspektionen? Vi söker nu en chef till Avdelningen för verksamhetsstöd. I tjänsten ingår personalansvar och du kommer att ingå i ledningsgruppen. Avdelningen för verksamhetsstöd ansvarar bl.a. för ekonomi, registratur och arkiv, IT, säkerhet, reception och telefoni samt HR.

Vi sitter i moderna och trevliga lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs resecentrum. Med tåg tar det knappt 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna.

Kvalifikationer
Spelinspektionen söker en person med flerårig akademisk utbildning inom ekonomi och chefserfarenhet inom staten eller annan utbildning och/eller erfarenhet som Spelinspektionen bedömer som likvärdig. Erfarenhet av att leda en verksamhet i förändring är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av att leda en avdelning som består av flera arbetsområden, gärna av ett eller flera av arbetsområdena som anges ovan.

Som person ska du vara mål- och resultatorienterad med stark drivkraft och med myndighetens uppdrag i fokus. Du behöver vidare vara en engagerad ledare som kan entusiasmera och inspirera dina medarbetare. Du ska vara strukturerad, noggrann, effektiv, omdömesgill, och ha hög personlig integritet. Du har strategisk höjd och ser till helheten. Vidare ska du vara tydlig och coachande i din roll för att på bästa sätt skapa förutsättningar för medarbetarna att känna sig engagerade och delaktiga och på så sätt driva den dagliga verksamheten framåt. Du ska vara kommunikativ med utmärkta kunskaper i svenska och engelska. Arbetsuppgifterna kräver att du är stresstålig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Spelinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Frågor om tjänsten besvaras av generaldirektör Camilla Rosenberg,
0152-650 187. Fackliga kontaktpersoner är Elisabet Sente (SACO),
tel. 0152-650 149 och Eva-Britt Öberg (ST), 0152-650 148.

Ansök senast 31 mars
Är du intresserad av att arbeta inom en utvecklande verksamhet? Skicka då din ansökan till registrator@spelinspektionen.se. Märk ansökan med Dnr 20Si783.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 31 mars 2020.

Ansök direkt

Utvalda jobb

Chefsjobb

Utvalda jobb

Chefsjobb