nodra-logo_2rad_blapng

Datum: 6 sep, 2018
Företag: Nodra AB
Sista ansökningsdag: 30 sep, 2018
Kategorier: Bygg, Anläggning, Chefer och verksamhetsledare

Ansök direkt Tipsa en vän

Chef avfallsinsamling

Ref ABV 2018/0136

Nodra AB vill göra det enkelt att leva i Norrköping. Vår affärsidé är att i ett klimatsmart Norrköping erbjuda alla invånare prisvärda avfalls-, bredbands- och vattentjänster med hög miljöambition och god service.

Vi ansvarar för att hushåll och företag i Norrköpings kommun har tillgång till rent dricksvatten och att avloppsvattnet renas innan det släpps ut i naturen igen. Vi ansvarar också för att allt hushållsavfall som uppkommer i kommunen samlas in och behandlas på ett miljöriktigt och kostnadseffektivt sätt. Bolaget bygger även bredband via fiber i Norrköpings kommun.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som på ett affärsmässigt sätt driver och ständigt utvecklar vår verksamhet för våra kunders bästa.

Vill du ta ansvar för en helt ny organisation för insamling av hushållsavfall?

Nodra AB spänner bågen och siktar på att bli Sveriges bästa avfallsverksamhet. Som ett viktigt steg mot att nå målet kommer vi från 2021 att driva en betydande del av insamlingen av hushållens avfall med egen personal och egna fordon. Vi behöver därför bygga en helt ny organisation från grunden och det är här du kommer in i bilden. Vi söker en person som både vill vara med och bygga den nya organisationen och att leda den när den är färdig.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av flera viktiga delar:

  • Säkerställa att den befintliga insamlingsverksamheten drivs på ett optimalt sätt tillsammans med våra entreprenörer. I uppgiften ryms bland annat personal- och budgetansvar för insamlingsverksamheten, avtalsuppföljning, tillgänglighet och arbetsmiljö på hämtställen, administration av system för tömningsregistrering m.m.
  • Att i projektform delta i uppbyggnaden av och sedan leda en ny organisation för insamling av hushållsavfall. Arbetet innebär strategisk och ekonomisk planering, etablering av fordonsterminal och omlastningsanläggning liksom inköp av fordon och övrig utrustning. Häri ligger dessutom arbetet med att tillsammans med bolagets HR-resurser bemanna organisationen med rätt personal för att lösa uppdraget.
  • Bidra till affärsområdets och hela bolagets utveckling mot övergripande mål genom aktivt deltagande i ledningsgruppsarbete.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker en dokumenterat erfaren ledare med vana av personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar som tillsammans med oss vill bygga Sveriges bästa avfallsverksamhet där det är enkelt att vara kund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att bygga upp eller förändra organisationer. Du har relevant högskoleutbildning inom teknik, logistik eller ekonomi eller så har du skaffat motsvarande kompetens genom flerårig yrkeserfarenhet inom dessa områden. Har du erfarenhet av arbete inom avfallsområdet är det meriterande. Då arbetet kräver mycket kontakt med såväl interna som externa aktörer krävs goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget tror vi att du är en ledare som har förmåga att motivera, skapa engagemang och delaktighet hos din personal. Du är kommunikativ och lyhörd och har förmåga till helhetssyn för kundernas, miljöns och verksamhetens bästa. Kvalitet är viktigt för dig och du tar ansvar för din uppgift, är noggrann och målmedveten.

Vi kan erbjuda dig 
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö och din arbetsdag. På Nodra AB arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska trivas och att alla ska känna att de har utvecklande och engagerande arbetsuppgifter. En hjälpsam, trevlig och öppen atmosfär är något som kännetecknar både oss som bolag och branschen i stort. Våra flexibla arbetstider, arbetstidsförkortning och friskvård ger dig möjlighet till god balans i livet.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Anders Karlsson, affärsområdeschef Avfall, tfn. 011-15 36 89. Facklig information får du av Roger Allen, Vision, tfn. 011-15 36 18 och Anna Lundqvist, Sveriges Ingenjörer, tfn. 011-15 36 29.

Övrigt 
Tillträde efter överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Sista ansökningsdagen är den 30 september. Välkommen med din ansökan!

Ansök direkt

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden