Datum: 22 okt, 2019
Plats: Skara, Skövde, Göteborg
Sista ansökningsdag: 19 nov, 2019
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

Business Manager till IAC Group AB

International Automotive Components Group AB är en av de ledande Europeiska leverantörerna av interiöra och exteriöra system samt akustikkomponenter till fordonsindustrin i Europa och globalt. Koncernen har 29 fabriker varav tre finns i Sverige. IAC´s svenska verksamhet finns i Göteborg, Färgelanda och i Skara. Vid Skara enheten är vi ca. 450 anställda som konstruerar, producerar och levererar inredningskomponenter i nära samarbete med kunder och leverantörer. Produktionen inom IAC i Skara består idag av tre produktionsenheter. Processerna är företrädesvis formsprutning/gjutning och montering av plastdetaljer avsedda för inredning inom Fordon. Vi levererar till kunder både inom och utanför Europa

Att jobba som Business Manager

Du kommer framförallt att ha ett kommersiellt ansvar för befintliga och nya affärer hos en utav våra största kunder. Du ansvarar för alla ändringar, förbättringsarbeten och övriga kommersiella förhandlingar med kunden. I dina arbetsuppgifter ingår uppdateringar och kontroll av prislistor, volymer, samt uppföljning av nyckeltal. Du förväntas vara närvarande hos kunden och stötta i eventuella tekniska och avtalsfrågor. Du rapporterar till senior business manager.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från fordonsindustrin i en liknande roll. Vi ser gärna att du har god kunskap inom produktionsteknik alternativt mekanik. Du är van vid att arbeta med stora kundkonton inom vår bransch och har en högskola/universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi.

Det här jobbet passar dig som är affärsmässig, analytisk och flexibel i ditt arbetssätt. För att bäst klara denna rollen bör du vara lösningsorienterad, inlyssnade och kommunikativ. Det är viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo och är stresstålig.

Som person är du nyfiken och engagerad och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Du har goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift, besitter goda kunskaper i Office-paketet och har lätt för att sätta dig in i nya system och program. Det ses som meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom en internationell koncern.

Vad kan IAC Group AB erbjuda dig?

I denna roll får du arbeta med stor frihet och mandat. Du får möjlighet att jobba med spännande kunder tillsammans med ett erfaret och professionellt team. Här jobbar du i en internationell koncern med många kontaktytor. Utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt person.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar IAC Group AB med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Svedberg, 0790763749, maria.svedberg@experis.se.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast 8 november.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök direkt

Utvalda jobb

Chefsjobb

Utvalda jobb

Chefsjobb