Branschorganisation söker Kvalitetschef

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. Srf konsulterna bedriver också en omfattande informations- och utbildningsverksamhet. Srf utbildning är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Srf konsulterna har drygt 30 medarbetare och kontor i Stockholm och Falun.

Arbetsuppgifter
Som kvalitetschef är du en drivande kraft i ett arbete där du fokuserar på och sätter ramar för ett framgångsrikt kvalitetsarbete. Kvalitetsenheten består idag av två anställda medarbetare samt tio inhyrda konsulter som arbetar med kvalitetskontroller. Arbetet på kvalitetsenheten syftar till att sätta ramar, planera och genomföra kvalitetskontroller så att samtliga medlemmar genomgår kvalitetskontroll minst vart sjätte år.

Du arbetar även aktivt i det dagliga arbetet med kvalitetskontroller genom support till medlemmar och medarbetare i kvalitetsfrågor samt genom att arbeta med kvalitetskontrollärenden. Du håller också utbildningar i kvalitetsfrågor och har det ekonomiska ansvaret och personalansvaret för kvalitetsenheten. Förutom detta påverkar och ansvarar du för den gruppcertifiering inom ISO som våra medlemmar erbjuds.

Att motivera och leda ett team med både anställda kvalitetsrådgivare och kvalitetsrådgivare som arbetar på konsultbasis är en viktig del i ditt arbete. I din roll är du är både kravställare och möjliggörare och du främjar en kultur som fokuserar på kreativitet och ständiga förbättringar och att alltid sätta medlemmen i första rummet.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom kvalitetsarbete. Du bör vara auktoriserad redovisningskonsult och väl insatt i hur processerna på en redovisningsbyrå fungerar.
Tjänsten förutsätter god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift då en stor del av arbetsuppgifterna avser kommunikation med medlemmar och andra intressenter såväl via telefon och mejl som i formella skrivelser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande ledarskap. Du förstår att prioritera arbetsuppgifter som gör skillnad och vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll.

Välkommen med din ansökan till ansokan@srfkonsult.se senast 19 maj. Intervjuer görs löpande. Tjänsten ska tillsättas efter sommaren
Har du frågor om tjänsten kontakta nuvarande kvalitetschef Åse Hansen på tel: 010-483 80 45 eller ase.hansen@srfkonsult.se

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.