Datum: 8 jan, 2019
Plats: Stockholm
Sista ansökningsdag: 27 feb, 2019
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer

Ansök direkt Tipsa en vän

AWA söker försäljningschef för Sverige.

AWA är ett ledande konsultföretag inom IP (immaterialrätt) med närvaro i både Europa och Asien. AWA:s kunder är innovationsintensiva företag – allt från uppstartsföretag till ägare av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Med 170 patentingenjörer, jurister och immaterialrättsexperter finns djup kompetens inom såväl immaterialrättsstrategi och juridiska tjänster inom patent, varumärken, design och upphovsrätt. AWA grundades i Sverige 1897 och har i dag 300 medarbetare på 16 kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Kina. År 2017 var omsättningen 659,5 miljoner kronor. Läs mer på www.awa.com.

Arbetsbeskrivning

AWA stärker sin organisation och vi söker nu en försäljningschef med uppdrag att skapa, bygga upp och leda en ny försäljningsorganisation för AWA:s svenska verksamhet. I rollen fokuserar du på att identifiera och utveckla nya kunder samt att till viss del få befintliga att växa. Du kartlägger och skapar inledande kontakter med potentiella kunder, bygger långsiktiga och nära kundrelationer för att identifiera och utveckla möjligheter så att AWA växer på den svenska marknaden. Du skapar team runt kunderna och driver försäljningsarbetet i samverkan med AWA:s konsulter ute i regionerna.

I din roll kommer du att samordna försäljningsarbetet även för de initiativ som tas i befintlig regional konsultorganisation, samt att till viss del stötta de regionala verksamheterna.

Målgruppen är främst stora och medelstora företag och organisationer i Sverige, placering är i Stockholm och du rapporterar till Sverigechefen.

Vem är du?

Du älskar försäljning och vill alltid leverera det lilla extra. Du är en erfaren säljare som är duktig på att driva upp såväl nya affärer som att utveckla befintliga. Du har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning, gärna konsulttjänster, eller större lösningar. Du är van att sälja mot centrala beslutsfattare och har en god förmåga att lyssna på och förstå kundens utmaningar och översätta dessa till lösningsförslag.

Du är förtroendeingivande, agerar långsiktigt och har en god förmåga att arbeta i team.

Du har en akademisk examen och en god förmåga uttrycka dig i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten så tveka inte att ta kontakt med Experis rekryteringskonsult Magnus Hallberg på 040-660 63 14. Du söker tjänsten med en registrerad och uppdaterad CV via ansökningslänken. Urval sker löpande och vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast.

Ansök direkt

Utvalda jobb

migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 7 Jan 2019

Regionchef till region Öst

Region Öst är en av Migrationsverket sex geografiska regioner inom den operativa verksamheten och har ca 700 medarbetare. Vi är lokaliserade över tre län – Jönköping, Södermanland och Östergötland. Regionens kansli finns i huvudkontorsorten Norrköping. Vi har Migrationsverkets samtliga verksamhetsgrenar, asyl- och tillståndsprövning, mottagnings- och boendeenheter samt nationellt servicecenter. Inom tillståndsprövningen ingår prövning av medborgarskap, […]
migrationsverket
Chefsjobb Publicerat 28 Dec 2018

Regionchef till region Stockholm

Region Stockholm är en av Migrationsverkets största regioner med drygt 800 medarbetare. Verksamheten i regionen är bred och omfattar mottagning av asylsökande, asylprövning samt prövning av olika typer av tillstånd. Den största delen av verksamheten är samlad i moderna lokaler i Sundbybergs centrum där vi arbetar aktivitetsbaserat. Där ligger även vårt nationella servicecenter som bland […]
sida_logga
Chefsjobb Publicerat 21 Dec 2018

Sida söker avdelningschef med gedigen erfarenhet av styrning, ledning och utveckling

Är du en erfaren chef och ledare som vill utveckla Sidas ledningsstöd? Vill du ta dig an komplexa frågor inom styrning och ekonomi och bidra till helhetsperspektiv? Sida söker en målinriktad avdelningschef grundad i värderingar så som tillit, öppenhet och mod. Vi erbjuder Sida genomför den svenska utvecklingspolitiken som ska skapa förutsättningar för fattiga människor […]

Chefsjobb

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden