Datum: 24 maj, 2019
Plats: Göteborg
Sista ansökningsdag: 9 jun, 2019
Kategorier: Driftchefer inom bygg, anläggning och gruva

Ansök direkt Tipsa en vän

Avtalsorienterad Commercial manager

Vi erbjuder dig

Som Commercial manager ansvarar du för kommersiella frågor och är vår specialist inom området. Du arbetar med upphandlingar som kan ske genom direktavrop på ramavtal, förnyad konkurrensutsättning eller förfrågan enligt LUF.

Projektverksamheten på Ellevio innefattar både investerings- och underhållsprojekt. I din roll som Commercial manager stöttar du våra projektledare i kommersiella och entreprenadjuridiska frågor. Tillsammans med projektledarna möter du våra entreprenörer och arbetar för att säkerställa projektens framdrift.

Som medlem i vårt team får du ett spännande och omväxlande arbete med stort eget ansvar och ett brett nätverk med såväl interna som externa intressenter. Här blir du en del av ett sammansvetsat och öppensinnat team med erfarna och engagerade kollegor – på ett företag och en avdelning som strävar efter att vara föregångare i branschen.

Hos Ellevio tryggar vi våra entreprenader bland annat genom ramavtalsupphandlingar som löper på flera år. Rollen innebär därför att ansvara för, ajourhållande av prislistor och stöttning av projektledarna med avtalsfrågor, kalkyler, beställningar och fakturor. Du bidrar med erfarenhet från tidigare avtal i framtida upphandlingar och utvecklingsprojekt samt säkerställer kvalitet och validitet på de avtal som vi har ingått.

Ellevio är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Din profil

För att du ska trivas och utvecklas hos oss tror vi att du gillar att ha ett stort kontaktnät, har ett coachande förhållningssätt, strävar efter att bidra till gott samarbete samt känner dig trygg i förhandlingssituationer. Du är strukturerad och håller god ordning. Du drivs av att uppnå mål med hög kvalitet och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom inköp och/eller erfarenhet av entreprenad och upphandling. Branschkännedom samt kunskaper inom projektledning, entreprenadjuridik och AB/ABT är meriterande. Som person ser vi gärna att du tar egna initiativ samt är affärsmässig, driven och positiv. B-körkort är ett krav.

Anställning är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan

Eftersom vi samarbetar med rekryteringsbolaget Experis ber vi dig att ansöka senast den 9 juni. Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteraren Thandi Schüler, telefon: 0725 06 51 69 , alt till thandi.schuler@se.experis.com

Om Ellevio

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm, Karlstad och Kungsbacka. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort.

Ansök direkt

Utvalda jobb

esv-logo-cmyk
Chefsjobb Publicerat 17 maj 2019

Avdelningschef Styrning, redovisning och finansiering

Vill du bidra till att göra Sverige rikare? Tillsammans med dina medarbetare verkar du för en effektiv statsförvaltning med god kontroll på statens finanser och en ekonomisk styrning som säkerställer att skattebetalarnas pengar nyttjas effektivt. ESV strävar efter att vara en modern myndighet i toppklass. Vår kultur kännetecknas av öppenhet, professionalism och utveckling. Vi söker […]
djursjukvard
Chefsjobb Publicerat 14 maj 2019

Klinikchef

Mittnorrland Djursjukvård består av två djursjukhus, tre smådjurskliniker samt en hästklinik. Sedan 2015 är AniCura delägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet! På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens […]
transportstyrelsen
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Sektionschef

Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi […]
unnamed-2
Chefsjobb Publicerat 13 maj 2019

Verksamhetutvecklare

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet bestående av radiologin i Dalarna samt mammografiverksamheten. Inom BFM arbetar ca 175 medarbetare. Verksamheten genomför årligen ca 200 000 undersökningar inom MRT, datortomografi, ultraljud, […]

Chefsjobb