telge

Datum: 30 aug, 2019
Företag: Telge
Plats: Södertälje
Sista ansökningsdag: 22 sep, 2019
Kategorier: Försäljnings- och marknadschefer, Ledarskap / Management

Ansök direkt Tipsa en vän

Avdelningschef Försäljning och kundservice

Södertälje växer och det betyder många nya, spännande uppdrag och utmaningar för oss på Telge Återvinning. Nu söker vi en avdelningschef inom försäljning och kundservice som ska leda ett kunnigt och serviceinriktat gäng på tio medarbetare.

Din dag på jobbet – avdelningschef Försäljning och kundservice Telge Återvinning

Som chef inom försäljning och kundservice får du ett omväxlande arbete där du leder och har personalansvar för tio medarbetare. Idag har vi ett antal progressiva och prisvärda miljötjänster som vi säljer till såväl stora företag som mindre verksamheter. Vi har också ett stort flöde av olika typer av avfallsfraktioner in och ut som vi knyter ihop till lönsamma affärer.

Ditt uppdrag blir att coacha medarbetarna i deras arbete samt utveckla avdelningens arbete genom att arbeta med målstyrning, standardiserade arbetssätt, effektivisering och ständiga förbättringar. Du ska också säkerställa att offererade affärer är lönsamma, och ansvara för budget och arbetsmiljö.

Till viss del kommer du också att bidra med eget försäljningsarbete. Du rapporterar till chefen för Marknad & Försäljning och aktivt delta i enhetens ledningsgrupp.

Mer om ditt nya jobb

Avdelningen är ny och du får stora möjligheter att påverka utveckling och riktning. Du kommer att fördela din tid mellan Tveta återvinningsanläggning och Storgatan 42 i centrala Södertälje.

Det här är du

Till den här tjänsten söker vi dig som har tidigare ledarerfarenheter och har lätt för att kommunicera, är ödmjuk och tydlig. Du är engagerad och strukturerad samt förstår dig på och har förmågan att göra långsiktigt lönsamma affärer.

Du är resultatorienterad och tycker om att arbeta målinriktat. Vi sätter ett stort värde på din förmåga att leda, entusiasmera och skapa ett engagemang bland dina medarbetare. Självklart känner du också igen dig i våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

  • Högskoleexamen med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av försäljningsarbete, försäljnings- och produktkommunikation, liksom av marknadsanalyser, affärs- och verksamhetsplanering samt uppföljning av dessa.
  • Flera års erfarenhet som ledare.
  • Erfarenhet av, och god kunskap om, återvinningsbranschen, liksom juridisk kompetens – vana av avtalsfrågor.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Kunskaper i Officepaketet.
  • B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriter

  • Arbetat enligt lean.
  • Flerspråkig.

 Det här är vi

Välkommen till Telge Återvinning – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar.

Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 22 september 2019. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Johanna Göransson, chef Marknad & Försäljning, 08-550 227 32. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, senior HR-strateg, 08-550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Terese Fridquist för SACO. Du når båda på 08-550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje.

Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 4500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

Snabbinfo

Bolag: Telge Nät AB
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Kontaktperson: Johanna Göransson
Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Ansök direkt

Utvalda jobb

rvn-logotyp_farg_jpg
Chefsjobb Publicerat 19 Sep 2019

Enhetschef till BB/Förlossning

Arbetsplatsbeskrivning Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i […]
scb-002
Chefsjobb Publicerat 9 Sep 2019

Kommunikationschef

Arbetsbeskrivning Kommunikationschefen är direkt underställd generaldirektören och ingår i myndighetens ledningsgrupp. Kommunikationsavdelningen består av 55 medarbetare och är organiserad i 3 enheter. Placering kan vara i Örebro eller Stockholm. Kommunikationsavdelningens uppdrag är en del av SCB:s kärnverksamhet. SCB:s vision är Vi ger samhället användbar statistik att lita på. Relevant statistik ska förmedlas till samhället på […]
uu_logo
Chefsjobb Publicerat 9 Sep 2019

HR-strateg chefsutveckling

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har […]
img_5b50a5102a6d3-2
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2019

Arbetsmarknadschef

Arbetsplatsbeskrivning Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och […]
img_5b50a5102a6d3-2
Chefsjobb Publicerat 6 Sep 2019

Förvaltningschef – Serviceförvaltningen

Arbetsplatsbeskrivning Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och […]
lst-logo-centrerad
Chefsjobb Publicerat 4 Sep 2019

Avdelningschef för samhällsutveckling

Om arbetsplatsen Länsstyrelsen i Västmanlands län är en spännande och trivsam arbetsplats. Få arbetsplatser har en så stor bredd i sin verksamhet. I vår roll som regeringens regionala företrädare ingår att offensivt arbeta med utveckling viktiga samhällsområden. Vår vision är Vi samverkar för att utveckla ett hållbart Västmanland för nuvarande och kommande generationer. Avdelningen för […]
lantmateriet
Chefsjobb Publicerat 3 Sep 2019

Chef för controllerfunktionen

Vi erbjuder dig Som chef på Lantmäteriet förväntas du driva förändringar genom att skapa förutsättningar för delaktighet och en god dialog. Du förväntas uppnå resultat genom en tydlig arbetsgivarroll i kombination med skapat förtroende och tillit till andra. Som chef för controllerfunktionen ges du stora möjligheter att vara delaktig och påverka vidareutvecklingen av Lantmäteriets verksamhetsstyrningsprocess. […]
telge
Chefsjobb Publicerat 30 Aug 2019

Avdelningschef Försäljning och kundservice

Södertälje växer och det betyder många nya, spännande uppdrag och utmaningar för oss på Telge Återvinning. Nu söker vi en avdelningschef inom försäljning och kundservice som ska leda ett kunnigt och serviceinriktat gäng på tio medarbetare. Din dag på jobbet – avdelningschef Försäljning och kundservice Telge Återvinning Som chef inom försäljning och kundservice får du […]

Chefsjobb