Datum: 19:e mars 2019

Tid: 16.00-22.00

Plats: Grand Hôtel, Vinterträdgården, Stockholm

Pris: 4 300 SEK ex moms. I priset ingår: eftermiddagsseminarium, galamiddag med prisutdelning, underhållning, mingel och goodiebag.

För gruppbokningar och information skriv till chefgalan@chef.se

Köp biljett

Välkommen till Chefgalan 2019!

Årets tema: Från stämpelklocka till cyberledarskap

Arbetslivet har förändrats i grunden de senaste åren. Den fysiska arbetsplatsens gränser blir allt mer suddiga. Dockningsbara kontor och fria arbetstider förändrar synen på vad som är arbete och vad som är fritid. Som chef ska du leda grupper som sällan befinner sig på samma plats vid samma tidpunkt. Kanske inte ens i samma land. Andelen medarbetare som väljer att vara ”gigare” istället för fast anställda växer – hur ska du som chef leda dessa frilansare mot samma långsiktiga mål som dina fast anställda?

Hur skapar man identitet och bygger kultur med så olika typer av anställningsformer hos medarbetarna? Och finns det egentligen några digitala hjälpmedel som underlättar det flexibla ledarskapet, på riktigt? Chefgalan 2019 riktar ljuset mot de nya kraven på individanpassat ledarskap.

Välkommen!

Inspireras av årets spännande scengäster:

helene_rund_bubblor2

Hélène Barnekow,
vd Microsoft Sverige

Hon tillträder varje ny ledarroll med målet att göra organisationen mer jämlik. Om det inte finns både män och kvinnor som kandidater till en ny tjänst ger hon medarbetarna bakläxa. Hélène Barnekow backar aldrig, även om det innebär besvärliga omvägar. Och till slut kommer effekten. Hon har haft ledande positioner på IT-bolag i flera länder och världsdelar de senaste tjugo åren. Hélène Barnekow är sedan december 2018 vd för Microsoft Sverige och innan dess var hon Sverigechef på Telia. På Chefgalan berättar hon om sin passion för digital transformation, att bryta maktstrukturer och skapa starka team på allt mer föränderlig arbetsmarknad.

jacke_rund_bubblor2

Jan-Olof Jacke,
vd Svenskt Näringsliv

En del ögonbryn höjdes på Astra Zeneca när han tog över som vd – ekonomen och managementkonsulten som helt saknade forskningsbakgrund. Men Jan-Olof Jacke vann snabbt förtroende hos medarbetarna på läkemedelsjätten genom att vara en supervass kommunikatör, en lyhörd chef och extremt noggrann med sina rekryteringar. I höstas tog han över chefskapet för Svenskt Näringsliv och har nu uppdraget att skapa förutsättningar för svenskt företagande i en snabbrörlig tid. Nu kommer Jan-Olof Jacke till Chefgalan för att bland annat prata om hur riggat näringslivet egentligen är för det flexibla ledarskap som gig-ekonomin kräver.

gunnarsson_rund_bubblor2

Lisa Gunnarsson,
nordenchef LinkedIn

Hon brinner för livslångt lärande och tycker att alla borde ha en daglig rutin för att uppdatera sig på nya saker. Själv använder hon sina barn som förebild när hon rekommenderar ständig kompetensutveckling. Titta på Youtube, till exempel. Eller prata med en person i ditt nätverk som du tycker är briljant. Få bär upp titeln nätverksproffs med samma självklarhet som Lisa Gunnarsson. Som nordenchef för LinkedIn och dess 530 miljoner användare världen över känner Lisa Gunnarsson av varje steg av gig-ekonomins framväxt. På Chefgalan berättar hon varför hon tror att allt fler väljer att vara ”gigare”, hur framtidens anställningsformer ser ut och hur svenska chefer behöver ställa om för att hänga med i utvecklingen.

shori_rund_bubblor2

Shori Zand,
entreprenör och investerare, Avesina investment group

Shori Zand är barnmorskan som grundade sin egen vårdkoncern. Hon kom till Sverige från Iran som 24-åring, började jobba inom vården men tröttnade på landstinget och startade Östergötlands första privata barnmorskemottagning. Tio år senare hade mottagningen vuxit till ett imperium med 1 200 anställda och en halv miljard kronor i omsättning. Idag har hon sålt vårdkoncernen Avesina och driver investmentbolag där hon framför allt investerar i medtech och techbolag. På Chefgalan berättar Shori Zand om ledarskapet som hjälpte henne att bygga upp sitt vårdimperium. Hon har flera tunga styrelseuppdrag och har vunnit flera priser för sitt framgångsrika entreprenörskap.