Årets tema: Att leda i ständig förändring

Chefer och ledare befinner sig i en konstant omställningsrevolution. Tiden med tillfälliga omorganisationer är förbi. Nu är förändring det nya normala och det gäller att hantera change management varje dag. Digitalisering, teknikutveckling och den hållbara omställningen har under flera år krävt omtag i våra organisationer.

Med coronapandemin har många verksamheter fått ännu en knuff framåt – i allt från att lära oss nya digitala verktyg och arbetssätt till att göra om hela affärsplanen och tänka nytt.

Som ledare måste du kunna driva ditt team genom transformationen som krävs för att framtidssäkra er organisation. Du behöver anpassa dig själv till det nya och samtidigt visa vägen för medarbetarna.

Alla drabbas vi av (fullt legitim) förändringströtthet emellanåt och önskar oss mest av allt lite lugn och ro. Men hjulen snurrar och resan fortsätter. Hur gör man då för att hålla motivationen uppe i hela teamet?

Det finns mängder av verktyg och metoder för en lyckad förändringsresa men utan ledare som kan navigera mot målet blir det lätt platt fall.

På Chefdagen 2021 ägnar vi en heldag åt att rusta dig för förändring, oavsett vilka utmaningar just du och din organisation har framför er. Lyssna på aktuella toppchefer som delar med sig av sina bästa erfarenheter och tips. Dessutom blir det flera föreläsningar med brännheta ämnen.

Ta med teamet!

Ge er själva en skjuts i rätt riktning - Gå 4 för 3!

Säkra er plats nu

Kunskapspartners

Rolf, det digitala verktyget för tillväxt och utveckling. Vår flexibla plattform hjälper företag att genom reflektion, målstyrning och coaching – kontinuerligt utveckla sina medarbetare och processer för att nå framgång.

Läs mer

Är medarbetarna den mest värdefulla tillgången för din verksamhet?
Då är det viktigt att du förvaltar deras kompetens och bygger upp en hållbar företagskultur! Simployer stöttar och förenklar arbetsdagen för ledare, HR och anställda för över 1,2 miljoner användare i Sverige och Norge. Vår målsättning är tydlig: Att göra det enkelt att vara en bra arbetsgivare.

Läs mer

GoToWork designar ett hållbart arbetsliv, en arbetsplats där alla kan arbeta.
Tillsammans med våra kunder skapar vi miljöer som möter affärens-och medarbetarnas olika behov. Våra kunder är företag, myndigheter eller organisationer och tillsammans med dem utvecklar vi arbetssätt och arbetsmiljöer. ​Genom att arbeta hjärnsmart designar vi ett hållbart arbetsliv för framtiden.​

Läs mer