rocket

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.

Chefakademin är det självklara valet för chefer och ledare som vill framtidssäkra sitt och organisationens ledarskap. Vårt unika erbjudande bygger en lång beprövad erfarenhet av utbildning och ledarskapsutveckling kombinerat med ett utbud av moderna redaktionella produkter. Allt för att utveckla morgondagens chefer och ledare.

Inom affärsområdet utbildning söker vi nu en teamledare med uppdraget att leda ett team med sex kvalificerade utbildningsadministratörer. Vi står mitt i utvecklingen av att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt byggt på digitaliseringens möjligheter. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare.

Du kommer att ingå i en avdelning där det gemensamma uppdraget är att utveckla och genomföra Chefakademins samtliga utbildningar. Teamet du ska leda ansvarar för att all administration runt våra projekt fungerar på bästa sätt både före, under och efter våra utbildningsinsatser.

 • Du kommer att ansvara för daglig arbetsledning av team bestående av sex personer som har olika ansvarsområden men där den gemensamma uppgiften är den viktigaste.
 • Du kommer att driva arbetet med att ta fram rutiner och processer både för digitala och fysiska utbildningar med målet att öka effektiviteten och samtidigt få en hög kund- och lärupplevelse för våra deltagare.
 • Tillsammans med teamet kommer du att utveckla rutiner för att systematiskt uppmärksamma och hantera avvikelser för gemensamt lärande och hög kvalitet.
 • Utöver att leda teamet förväntas du själv att jobba operativt med administration och service. Det kan handla om att bygga lärresor i lärplattform, hantera avtal med våra kursgårdar eller att hålla kontakter med deltagare och genomförande konsult om praktiska frågor.
 • Du rapporterar till Helene Öhman, chef för affärsområde utbildning.

 

Vi vill att du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med administration, ekonomi och service, gärna från olika typer av verksamheter.
 • Är en dokumenterad bra ledare med ledarskapserfarenhet, gärna chefserfarenhet.
 • Har arbetat med att digitalisera och automatisera processer och flöden för ökad effektivisering.
 • Har arbetat med att utforma/utveckla operativa värdeprocesser för att skapa kundvärde och effektivisering genom digitalisering.
 • Har erfarenhet av att representera affärsperspektivet i digitala utvecklingsarbeten.
 • Har stor kompetens inom olika digitala verktyg.
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Är proaktiv och har erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar och är den som ser nya lösningar för att jobba smartare.
 • Är tydlig och en bra beställare mot leverantörer och interna intressenter.
 • Du gillar och motiveras av att få vara kuggen i hjulet för att vara med och bygga branschens bästa erbjudande för ledare.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, prestigelöst och har förmågan att arbeta proaktivt. Du är trivs i att arbeta i team samtidigt som du själv leder dina dagliga aktiviteter framåt och har en positiv inställning. Vidare är du lösningsorienterad, kommunikativ och har förmågan att hantera olika typer av människor. Du är nyfiken och trivs med att få utforska och utveckla arbetssätt tillsammans med andra.  Som ledare är du bra på att involvera dina teammedlemmar i dialog och skapa delaktighet som leder till engagemang och motivation i arbetet.

Tjänsten är tills vidare och på heltid, med placering på vårt nyrenoverade kontor vid Fridhemsplan. Vi tillämpar provanställning. Skicka din ansökan så snart som möjligt och senast den 7:e januari till partners@kuhne.se.

 

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
Pelle Paulsson, vd på Maxi Ica Värmdö, erbjuder sina medarbetare förmånscyklar. Foto: Nils Petter Nilsson
Annonssamarbete Chef + Bikelease

”Förmånscykel ger gladare medarbetare”

För två år sedan valde Pelle Paulsson, vd på Maxi Ica Värmdö, att erbjuda alla medarbetare förmånscyklar. ”Det är ett prisvärt sätt att förbättra folkhälsan och få gladare medarbetare”, säger han. Från och med den första januari är det dessutom ännu billigare med förmånscykel.
rocket
Jobba på Chef

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.
Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
Det finns enkla och effektiva sätt för chefer att öka engagemanget hos medarbetarna. &franklys Caroline Fjellner tipsar om vad som går att börja med direkt.
Annonssamarbete Chef + &frankly

5 sätt för chefer att öka engagemanget – redan i dag

Engagemanget på jobbet har tagit stryk under pandemin. Men det finns flera enkla saker som du som chef kan göra direkt för att vända trenden. Vilket av tipsen tänker du börja med?
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.