Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.

Jobba på Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

Chefakademin är det självklara valet för chefer och ledare som vill framtidssäkra sitt och organisationens ledarskap. Vårt unika erbjudande bygger en lång beprövad erfarenhet av utbildning och ledarskapsutveckling kombinerat med ett utbud av moderna redaktionella produkter. Allt för att utveckla morgondagens chefer och ledare.

Inom affärsområdet utbildning söker vi nu en teamledare med uppdraget att leda ett team med sex kvalificerade utbildningsadministratörer. Vi står mitt i utvecklingen av att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt byggt på digitaliseringens möjligheter. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare.

Du kommer att ingå i en avdelning där det gemensamma uppdraget är att utveckla och genomföra Chefakademins samtliga utbildningar. Teamet du ska leda ansvarar för att all administration runt våra projekt fungerar på bästa sätt både före, under och efter våra utbildningsinsatser.

 • Du kommer att ansvara för daglig arbetsledning av team bestående av sex personer som har olika ansvarsområden men där den gemensamma uppgiften är den viktigaste.
 • Du kommer att driva arbetet med att ta fram rutiner och processer både för digitala och fysiska utbildningar med målet att öka effektiviteten och samtidigt få en hög kund- och lärupplevelse för våra deltagare.
 • Tillsammans med teamet kommer du att utveckla rutiner för att systematiskt uppmärksamma och hantera avvikelser för gemensamt lärande och hög kvalitet.
 • Utöver att leda teamet förväntas du själv att jobba operativt med administration och service. Det kan handla om att bygga lärresor i lärplattform, hantera avtal med våra kursgårdar eller att hålla kontakter med deltagare och genomförande konsult om praktiska frågor.
 • Du rapporterar till Helene Öhman, chef för affärsområde utbildning.

 

Vi vill att du:

 • Har erfarenhet av att arbeta med administration, ekonomi och service, gärna från olika typer av verksamheter.
 • Är en dokumenterad bra ledare med ledarskapserfarenhet, gärna chefserfarenhet.
 • Har arbetat med att digitalisera och automatisera processer och flöden för ökad effektivisering.
 • Har arbetat med att utforma/utveckla operativa värdeprocesser för att skapa kundvärde och effektivisering genom digitalisering.
 • Har erfarenhet av att representera affärsperspektivet i digitala utvecklingsarbeten.
 • Har stor kompetens inom olika digitala verktyg.
 • Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Är proaktiv och har erfarenhet av att jobba med ständiga förbättringar och är den som ser nya lösningar för att jobba smartare.
 • Är tydlig och en bra beställare mot leverantörer och interna intressenter.
 • Du gillar och motiveras av att få vara kuggen i hjulet för att vara med och bygga branschens bästa erbjudande för ledare.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, prestigelöst och har förmågan att arbeta proaktivt. Du är trivs i att arbeta i team samtidigt som du själv leder dina dagliga aktiviteter framåt och har en positiv inställning. Vidare är du lösningsorienterad, kommunikativ och har förmågan att hantera olika typer av människor. Du är nyfiken och trivs med att få utforska och utveckla arbetssätt tillsammans med andra.  Som ledare är du bra på att involvera dina teammedlemmar i dialog och skapa delaktighet som leder till engagemang och motivation i arbetet.

Tjänsten är tills vidare och på heltid, med placering på vårt nyrenoverade kontor vid Fridhemsplan. Vi tillämpar provanställning. Skicka din ansökan så snart som möjligt och senast den 7:e januari till partners@kuhne.se.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, prova Chef digitalt för

0:-

 • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden