rocket

Chefakademin söker en driven och noggrann redovisningsekonom

Det helt nya bolaget Chefakademin är ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin, som har bildats genom en sammanslagning av bolagen Chef och Mgruppen, har idag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden.

På Chefakademin finns en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheten och på denna resa behöver vi få med oss en noggrann och driven redovisningsekonom. Som redovisningsekonom på Chefakademin brinner du för utveckling. Ditt nästa steg är att nyttja din kunskap och erfarenhet för att tillsammans med CFO utveckla ekonomifunktionen i ett bolag i stor förändring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

  • Ansvar för den löpande redovisningen.
  • Månads- och årsbokslutsarbete.
  • Momsdeklaration.
  • Reskontrahantering.
  • Vara behjälplig vid internt analysarbete kopplat till ekonomin.
  • Driva fortsatt digitalisering av ekonomifunktionen.
  • Bistå kundservice i ekonomi- och fakturafrågor.

Chefakademin erbjuder
Chefakademin är en spännande, dynamisk arbetsplats med högt specialiserade och entreprenöriella medarbetare som brinner för att utveckla Sveriges chefer. Chefakademin kännetecknas av hög innovationstakt och ett framåtlutat arbetssätt, där kunden alltid står i fokus.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad civilekonom eller motsvarande med ett par års erfarenhet av ekonomiarbete från en liknande organisation, revisions- eller ekonomibyrå. Vidare har du erfarenhet att arbeta i MS Office, främst Excel, samt olika ekonomisystem. Extra meriterande är erfarenhet av Microsoft Dynamics / Navision. Erfarenhet från medie- och/eller utbildningsbranschen är meriterande. Du hanterar svenska och engelska väl i både tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på Chefakademin och för att vara framgångsrik i rollen som redovisningsekonom är du prestigelös, lyhörd med en god samarbetsförmåga och handlingskraft. Du är strukturerad och noggrann, en analytisk problemlösare med en stor vilja att utveckla dig och du brinner för redovisning och ekonomi. Du rapporterar till CFO och kommer vara en del av ett litet dedikerat team vars uppdrag är att ligga steget före och bidra med med förslag till effektivisering, utveckling och förändring, både på ekonomi- och systemsidan.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Skicka din ansökan till CFO Marcus Henriksson på marcus.henriksson@chef.se.. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Marcus Henriksson på 0709-101775

Om företaget
Chefakademin är ett nytt företag som har uppstått genom sammanslagningen av Chef Stockholm AB och Mgruppen Svenska Managementgruppen AB, två bolag med lång och gedigen erfarenhet av att utveckla chefer och ledare i fysiska och digitala kanaler, på scen och i klassrummet. Genom våra två verksamhetsområden, Innehållsproduktion och Utbildning, utvecklar vi landets ledare till de bästa cheferna i världen.

Tidningen Chef når fler än 300 000 chefer varje månad och utbildningsutbudet sträcker sig från kortare webbutbildningar till halv- och heldagsseminarier samt längre och mer omfattande Executive MBA-kurser. Vi anordnar flera stora evenemang varje år, nätverk för chefer och utvecklar ständigt nya typer av redaktionellt innehåll på olika plattformar. Här kan du läsa mer om sammanslagningen.

Välkommen med din ansökan!

 

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.
Helena Martini, HR-chef på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, ser hälsokontroller för medarbetare som en investering. Foto: Christoffer Edling
Annonssamarbete Chef + Werlabs

Enkelt hälsotest lyfter prestationer på jobbet

”Det är att visa omtänksamhet i handling”, säger Helena Martini, HR-chef på Atrium Ljungberg, om den hälsokontroll som har blivit ett viktigt redskap och en uppskattad del av arbetet med hållbara medarbetare.

Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
Med ett verktyg för strukturerad och tydlig feedback har Johan Isacsson på Skandia lyft sitt team rejält.
Annonssamarbete Chef + Rolf

Han hittade succémetoden för bättre ledarskap

Glada medarbetare, hög kundnöjdhet och dubblad försäljning. Möt chefen som ser sina medarbetare som Formel 1-förare och regelbundet tar in dem i depån.

chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.