Chefakademin söker en driven och noggrann redovisningsekonom

Det helt nya bolaget Chefakademin är ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin, som har bildats genom en sammanslagning av bolagen Chef och Mgruppen, har idag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden.

Jobba på Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

På Chefakademin finns en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheten och på denna resa behöver vi få med oss en noggrann och driven redovisningsekonom. Som redovisningsekonom på Chefakademin brinner du för utveckling. Ditt nästa steg är att nyttja din kunskap och erfarenhet för att tillsammans med CFO utveckla ekonomifunktionen i ett bolag i stor förändring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

  • Ansvar för den löpande redovisningen.
  • Månads- och årsbokslutsarbete.
  • Momsdeklaration.
  • Reskontrahantering.
  • Vara behjälplig vid internt analysarbete kopplat till ekonomin.
  • Driva fortsatt digitalisering av ekonomifunktionen.
  • Bistå kundservice i ekonomi- och fakturafrågor.

Chefakademin erbjuder
Chefakademin är en spännande, dynamisk arbetsplats med högt specialiserade och entreprenöriella medarbetare som brinner för att utveckla Sveriges chefer. Chefakademin kännetecknas av hög innovationstakt och ett framåtlutat arbetssätt, där kunden alltid står i fokus.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad civilekonom eller motsvarande med ett par års erfarenhet av ekonomiarbete från en liknande organisation, revisions- eller ekonomibyrå. Vidare har du erfarenhet att arbeta i MS Office, främst Excel, samt olika ekonomisystem. Extra meriterande är erfarenhet av Microsoft Dynamics / Navision. Erfarenhet från medie- och/eller utbildningsbranschen är meriterande. Du hanterar svenska och engelska väl i både tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på Chefakademin och för att vara framgångsrik i rollen som redovisningsekonom är du prestigelös, lyhörd med en god samarbetsförmåga och handlingskraft. Du är strukturerad och noggrann, en analytisk problemlösare med en stor vilja att utveckla dig och du brinner för redovisning och ekonomi. Du rapporterar till CFO och kommer vara en del av ett litet dedikerat team vars uppdrag är att ligga steget före och bidra med med förslag till effektivisering, utveckling och förändring, både på ekonomi- och systemsidan.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Skicka din ansökan till CFO Marcus Henriksson på marcus.henriksson@chef.se.. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Marcus Henriksson på 0709-101775

Om företaget
Chefakademin är ett nytt företag som har uppstått genom sammanslagningen av Chef Stockholm AB och Mgruppen Svenska Managementgruppen AB, två bolag med lång och gedigen erfarenhet av att utveckla chefer och ledare i fysiska och digitala kanaler, på scen och i klassrummet. Genom våra två verksamhetsområden, Innehållsproduktion och Utbildning, utvecklar vi landets ledare till de bästa cheferna i världen.

Tidningen Chef når fler än 300 000 chefer varje månad och utbildningsutbudet sträcker sig från kortare webbutbildningar till halv- och heldagsseminarier samt längre och mer omfattande Executive MBA-kurser. Vi anordnar flera stora evenemang varje år, nätverk för chefer och utvecklar ständigt nya typer av redaktionellt innehåll på olika plattformar. Här kan du läsa mer om sammanslagningen.

Välkommen med din ansökan!

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, prova Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden