Rapporten Chef 2021

Vi har sammanfattat de viktigaste insikterna om Sveriges chefer i rapporten Chef 2021. Rapporten är guldgruvan för dig som vill benchmarka dig själv och din organisation gentemot andra. Den innehåller de viktigaste insikterna från 2020 tillsammans med framtidsspaningar för chefs-och ledarskapet framåt.


I rapporten kan du bland annat läsa om:

✓ Hur upplevde cheferna själva att de hanterade coronakrisen?
✓ Hur många timmar per månad ägnar cheferna åt upskilling
✓ Hur ser chefen på AI? 
✓ Hur hållbart jobbar chefen, hur stressad är chefen och hur ser chefen på framtiden?

Beställ Rapporten här

Rapporten levereras i tryckt format 

Workshopen (värde 9 995 kr) ingår vid köp av 5 eller fler rapporter.

Köp 5 rapporter - få exklusiv workshop

Djupdyk i de viktigaste insikterna från 2020 och spana framåt tillsammans i en workshop. Workshopen är särskilt framtagen utifrån insikterna i rapporten Chef 2021 och innehåller ett ramverk med de viktigaste frågorna som kommer stå på agendan framåt.

  • Lärdomar från 2020 – vad har vi lärt oss och vad tar vi med oss till vårt framtida ledarskap?
  • Upskilling/reskilling – hur säkerställer vi det ständiga lärandet framåt?
  • Digitalisering & hållbarhet – hur förhåller vi oss till den ökade digitaliseringen och kravet på hållbarhet?
  • Chefens roll – vilka krav ställs på chefsrollen i framtiden och hur förhåller vi oss till det?
Beställ rapporten här

FAQ

Vad är workshopen till för ?

Syftet med att genomföra en workshop utifrån insikterna i rapporten är att skapa gemenskap, samsyn och riktning framåt kring de viktigaste frågorna som står på agendan för chefen och organisationen 2021. Med hjälp av workshopunderlaget får ni ramarna som krävs för att genomföra en workshop i gruppen/organisationen. 

I vilket format levereras workshopunderlaget?

Workshopunderlaget levereras digitalt med korta instruktionsfilmer och mallar för det gemensamma arbetet. Allt för att göra ert workshopen smidigt, enkelt och tillämpbart i det dagliga arbetet. 

Kan vi genomföra workshopen själva?

Materialet är utformat så att ni själva ska kunna genomföra en workshop utifrån underlaget. Vi erbjuder även möjlighet att boka en ledarskapskonsult från oss som hjälper till att facilitera er igenom dessa viktiga frågor enligt mallen. En workshop tillsammans med vår ledarskapskonsult kan genomföras både fysiskt och digitalt. Vill du boka en workshopledare? Kontakta amanda.hallin@chef.se 

Hur kan vi ta del av erbjudandet?

Workshopen (värde 9 995 kr) ingår vid köp av minst 5 rapporter.

Beställ Rapporten här

Kunskapspartners

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med verksamhet i Skandinavien. Vårt fokus ligger på att erbjuda försäkringar genom försäkringsförmedlare och partners som bidrar till att företag har trygga och friska medarbetare som kan arbeta och må bra medan de gör det. Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare.

Läs mer

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med över 20-års erfarenhet och 80 anställda förser vi kunder i över 75 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär.

Läs mer