chef_pren_ny_oktober_816

Chef söker reporter

Chefs målgrupp är kräsen och tidspressad. Våra läsare vill ha välskrivna, initierade, inspirerande och nyttiga texter om ledarskap, psykologi, ny forskning och hälsa.

Som skribent ska du vara driven, snabb och stilsäker. Specialkunskap inom våra bevakningsområden är ett plus. Det är också bra om du har erfarenhet av webbpublicering och förstår sociala medier. Vi tror att du har minst några års erfarenhet av reporteryrket.

I den här tjänsten ligger ett särskilt ansvar för vår satsning på karriärmaterial.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökanden.

cecilia
Cecilia Norrby, redaktionschef

Vi vill ha din ansökan senast den 15 december.

Mejla din ansökan och cv till redaktionschef Cecilia Norrby, cecilia.norrby@chef.se

Chef är ett modernt medieföretag som gör Nordens största ledarskapstidning på papper och webb. Papperstidningen når 155 000 chefer varje månad och vi når drygt 200 000 chefer varje månad i våra digitala kanaler. Vi anordnar flera stora evenemang varje år, arrangerar nätverk för chefer och utvecklar ständigt nya typer av redaktionellt innehåll på olika plattformar.

Chef ligger i framkant i den digitala utvecklingen av tidskriftsbranschen. De senaste åren har vi belönats med flera priser för vår sajt,samt ett innovationspris för vårt jämställdhetsprojekt Battle of the numbers. 

På Chef får du vara en del av ett härligt och snabbfotat gäng på runt 20 personer, där alla har tydliga ansvarsområden men jobbar ihop mot samma målsättning: Att ta Sveriges chefer vidare.

Relaterade artiklar

grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
Moocs och flipped classroom är två av de nya trenderna inom utbildning och kompetensutveckling.
Annonssamarbete Chef + Utbildning.se

9 trender som revolutionerar ditt lärande

Är moocs, flippade klassrum och mikrolärande vägen till ständigt lärande och kompetensutveckling på din arbetsplats?

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.
chefsokerekonomichef
Jobba på Chef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

Vi söker nu en ekonomichef till en affärsdriven organisation med ett starkt varumärke.
ego-sanna-mander-hjarna-illustration
Jobba på Chef

Chef is looking for a Web Analyst

We are looking for a Web Analyst to join our creative team at Chef. This is a trainee position for six months through Career Sweden, a programme which aims at helping foreign graduates get established in the Swedish labour market.