Chef söker mediesäljare.

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 

Är du intresserad av en karriär inom medieförsäljning eller kanske har du redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat mediaföretag med goda chanser till att både kunna utvecklas och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en stjärna som kan bidra till att Chef når nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning.

Du blir del av en erfaren säljavdelning som har fokus på att hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer i Chefs samtliga kanaler.

Vi erbjuder följande lösningar till våra kunder: printannonsering, displayannonsering, native, platsannonsering, eventsponsring samt seminarier i Almedalen.

Du rapporterar till Beatrice von Treskow Kjellegård, försäljningschef.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och kundkontakt, gärna inom B2B.
  • Yrkes- eller högre utbildning inom försäljning, media och kommunikation.

Vi ser att du har:

  • Ett intresse för media och kommunikation. Du gillar att ha koll på omvärlden.
  • Drivet och engagemanget att arbeta självständigt med nykundsbearbetning för att utveckla samt utöka din egen kundbas som du ansvarar för.
  • Är kreativ och ser möjligheter för så väl Chef som för våra kunder.

Roll:

Mediesäljare

Omfattning:

Heltid 100 %

Uppgifter:

  • Du fokuserar på print och displayförsäljning.
  • Som kundansvarig skapar du goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
  • Du levererar en affärsmässig och attraktiv lösning för kunden.
  • Du planerar och genomför självständigt dina kundbesök och kundaktiviteter.
  • Du bidrar till försäljningsavdelningens gemensamma mål med din försäljning.

Din profil
Du är en strukturerad, nyfiken och målinriktad person som har kunden i fokus. Du drivs av att göra affärer, förstå kunden och att komma till avslut. Du känner dig bekväm med att prata marknadsföring med beslutsfattare.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Chef:

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Chef är ett mediehus med 28 anställda. Utöver tidningen Chef gör vi också Chefboken (där vi sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur), flera stora event (t.ex. Chefdagen, Chefgalan, Ny som chef-dagen, Chef i Almedalen), seminarier, webbkurser, uppdragspubliceringar och content-studioproduktioner.

Vi är stolta över vår företagskultur och lägger tid på att vårda den. Varje måndag äter vi gemensam frukost, vi har massage på jobbet, vi tränar ihop och firar våra framgångar så ofta vi får tillfälle. Kolla gärna vårt Instagramkonto för bevis.

Vi brinner för och driver profilfrågor som mångfald, hållbarhet och hälsa. Vi har gjort stora satsningar på t.ex. fler kvinnliga chefer genom projektet ”Battle of the numbers”, har drivit stresskolan för att motverka psykisk ohälsa och medvetet lyft fram unga chefer och chefer med utländsk bakgrund.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till beatrice.kjellegard@chef.se senast 25/8 -19.

 

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Utbildningsansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik och självgående utbildningsansvarig. I denna nya roll leder du arbetet med att utveckla Chefs erbjudande, samt ansvarar för rådgivning och försäljning av utbildningar gentemot Chefs kunder.
Ställ frågor om engagemanget – och ta action på de svar du får, säger Viktoria Lindhé på &frankly Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + &frankly

7 frågor du ska ställa till dina medarbetare 2020

Gör enkla frågor om engagemang till en framgångsfaktor i ditt ledarskap. ”Då kommer du åt en hävstångseffekt”, säger Viktoria Lindhé på &frankly. Här tipsar hon om konkreta actions för chefer ­– när medarbetarnas engagemang sviktar.
rocket
Jobba på Chef

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
Förmågan att pressa sig lite till är en stressfälla för chefer.
Annonssamarbete Chef + Skandia

Lär dig undvika chefens förrädiska stressfälla

Chefers stress ökar. Samtidigt som vi vet riskerna med att bita ihop och kämpa på. ”Chefer behöver bli bättre på att söka stöd och ta emot hjälp vid varningssignaler”, säger Kristina Hagström, hälsostrateg på Skandia.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.