Chef söker mediesäljare.

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 

Är du intresserad av en karriär inom medieförsäljning eller kanske har du redan startat den resan? Är du intresserad av att få komma till ett väletablerat mediaföretag med goda chanser till att både kunna utvecklas och få utveckla dina egna affärer? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Nu behöver vi toppa laget med ännu en stjärna som kan bidra till att Chef når nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med 6 månaders provanställning.

Du blir del av en erfaren säljavdelning som har fokus på att hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer i Chefs samtliga kanaler.

Vi erbjuder följande lösningar till våra kunder: printannonsering, displayannonsering, native, platsannonsering, eventsponsring samt seminarier i Almedalen.

Du rapporterar till Beatrice von Treskow Kjellegård, försäljningschef.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och kundkontakt, gärna inom B2B.
  • Yrkes- eller högre utbildning inom försäljning, media och kommunikation.

Vi ser att du har:

  • Ett intresse för media och kommunikation. Du gillar att ha koll på omvärlden.
  • Drivet och engagemanget att arbeta självständigt med nykundsbearbetning för att utveckla samt utöka din egen kundbas som du ansvarar för.
  • Är kreativ och ser möjligheter för så väl Chef som för våra kunder.

Roll:

Mediesäljare

Omfattning:

Heltid 100 %

Uppgifter:

  • Du fokuserar på print och displayförsäljning.
  • Som kundansvarig skapar du goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
  • Du levererar en affärsmässig och attraktiv lösning för kunden.
  • Du planerar och genomför självständigt dina kundbesök och kundaktiviteter.
  • Du bidrar till försäljningsavdelningens gemensamma mål med din försäljning.

Din profil
Du är en strukturerad, nyfiken och målinriktad person som har kunden i fokus. Du drivs av att göra affärer, förstå kunden och att komma till avslut. Du känner dig bekväm med att prata marknadsföring med beslutsfattare.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Chef:

I över 20 år har Chef inspirerat, peppat och tagit Sveriges chefer vidare. De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019, och jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare smartare och bättre.

Chef är ett mediehus med 28 anställda. Utöver tidningen Chef gör vi också Chefboken (där vi sammanfattar aktuell ledarskapslitteratur), flera stora event (t.ex. Chefdagen, Chefgalan, Ny som chef-dagen, Chef i Almedalen), seminarier, webbkurser, uppdragspubliceringar och content-studioproduktioner.

Vi är stolta över vår företagskultur och lägger tid på att vårda den. Varje måndag äter vi gemensam frukost, vi har massage på jobbet, vi tränar ihop och firar våra framgångar så ofta vi får tillfälle. Kolla gärna vårt Instagramkonto för bevis.

Vi brinner för och driver profilfrågor som mångfald, hållbarhet och hälsa. Vi har gjort stora satsningar på t.ex. fler kvinnliga chefer genom projektet ”Battle of the numbers”, har drivit stresskolan för att motverka psykisk ohälsa och medvetet lyft fram unga chefer och chefer med utländsk bakgrund.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till beatrice.kjellegard@chef.se senast 25/8 -19.

 

Relaterade artiklar

digitalisering_ill_new
Jobba på Chefakademin

Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!
Framtidens hybridmöte kräver ny digital teknik
Annonssamarbete Chef + Office Management

Så tar du hybridmötet till nästa nivå

Mötestekniken på väg in i en ny och smartare era. Här får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med framtidens digitala möten.
namnlos
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Program Director

Chefakademin växer och satsar – kom och jobba med våra utbildningar. Nu söker vi en Program Director för Chefakademins portfölj ”Korta fokusutbildningar”
social-media-and-online-dating-concept-red-heart-shape-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker marknads­chef

Chefakademin fortsätter att växa – nu söker vi en nyckelspelare till framtidens marknadsavdelning.
rocket
Jobba på Chefakademin

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
rocket
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
tva%cc%8akvinnorps
Annonssamarbete Chef + Försäkringskassan

Hallå chefen! Det finns ett viktigt hälsobidrag att söka

Många chefer missar ett viktigt bidrag för att förebygga ohälsa hos medarbetare. ”Rätt hjälp kan göra skillnad”, säger Rebecca Kolga på Försäkringskassan och uppmanar chefer att söka stödet på upp till 200 000 kronor per år.
rocket
Jobba på Chefakademin

Kundrelations- och CRM-ansvarig sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativrik crm-ansvarig och teamledare. Du kommer att ansvara för att bygga långsiktiga, väl fungerande relationer med våra kunder med hjälp av smarta system.