chefsokerekonomichef

Chef söker en affärsdriven Ekonomichef

På Chef finns en ambitiös målsättning att fortsätta utveckla verksamheterna och med på denna resa behövs en driven och kunnig ekonomichef. Som ekonomichef på Chef brinner du för utveckling och ditt nästa steg är att nyttja din kunskap och erfarenhet, vidare axlar du helhetsansvaret för ekonomifunktionen i en organisation i ständig förändring och utveckling. Du kommer att ingå i Chefs ledningsgrupp, rapporterar direkt till VD och ansvarar för att leda ekonomiavdelningen som idag också har en ekonomiassistent på deltid. Chef sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomichef

  • Ansvar för redovisningsprocessen, månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Moms och skatter
  • Budget- och prognosarbete
  • Proaktivt bistå ledningsgrupp och styrelse med analys av relevanta nyckeltal samt rapporter
  • Rapportering till ledning och styrelse
  • Systemansvar för ekonomisystemen
  • Driva fortsatt digitalisering av ekonomifunktionen
  • Ledningsgruppsarbete
  • Affärsutveckling och att räkna på framtida affärer
  • Personalansvar för en person

 
Chef erbjuder
Chef är en rolig arbetsplats med högt specialiserade, vassa och entreprenöriella medarbetare.

Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av ekonomiarbete och vi ser gärna att du har haft ansvaret för en ekonomifunktion på ett företag/organisation av motsvarande storlek. Vidare har du goda kunskaper inom redovisning och verksamhetsstyrning. Erfarenhet från media och arbete som systemansvarig är klart meriterande. Du hanterar svenska och engelska väl i både tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas på Chef och för att vara framgångsrik i rollen som ekonomichef är du prestigelös, med en god samarbetsförmåga, handlingskraft och en förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och noggrann, en analytisk problemlösare med en god förmåga att kommunicera kring ekonomi med icke-ekonomer. Du ska också ha en social ådra för att kunna få ut ditt budskap i organisationen. Verksamheten genomsyras av en entreprenörsanda med stor vilja till utveckling och din uppgift blir att ligga steget före och vara redo att komma med förslag till effektivisering, utveckling och förändring, både på ekonomi- och systemsidan.

Placeringsort: Stockholm

Om Chef
Chef är ett modernt medieföretag som gör Nordens största ledarskapstidning på papper och webb.

Varje månad når vi fler än 300 000 chefer.

Vi anordnar flera stora evenemang varje år, nätverk för chefer och utvecklar ständigt nya typer av redaktionellt innehåll på olika plattformar. Dessutom erbjuder vi i Chefboken månadsvisa sammanfattningar av de viktigaste ledarskapsböckerna. Chef ligger i framkant i den digitala utvecklingen av tidskriftsbranschen med Chef.se tillsammans med Chef Premium.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Chef med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Wickholm på 070-712 9808 eller kandidatansvarig Parisa Amoor 070-166 08 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Skicka in din ansökan via karriarportal.meritmind.se eller mejla anette.wickholm@meritmind.se. 


Välkommen med din ansökan!

 

Relaterade artiklar

Chef söker mediesäljare.
Jobba på Chef

Chef söker mediesäljare

Chef söker en engagerad, nyfiken och målinriktad mediesäljare som kan skapa långsiktiga relationer och hjälpa våra kunder att kommunicera med Sveriges chefer genom print och display. 
grafisk
Jobba på Chef

Grafisk formgivare sökes till Chef

Chef söker en grafisk formgivare med erfarenhet av både print och webb som har jobbat både redaktionellt och med marknadsföring.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Produktionsledare/ marknadsassistent till Chef

Vi är på jakt efter en produktionsledare/marknadsassistent som är noggrann, serviceminded och älskar att jobba digitalt! Du kommer vara en viktig pusselbit hos oss och jobba nära tillsammans med flera avdelningar på Chef.
chefdagen_ballog-2
Jobba på Chef

Nytt jobb: Redaktör till Chefs eventavdelning

Vi letar just nu efter en kreativ redaktör till Chefs eventavdelning som ska stötta och vara en vital del av projektgrupperna kring varje evenemang med fokus på att sammanställa innehåll och program.
chef_webbred
Jobba på Chef

Driven webbredaktör sökes till Chef

Chef växer snabbt. Nu behöver vi toppa laget med ännu en digital stjärna som kan ta Chefs kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.
chef_pren_ny_oktober_816
Jobba på Chef

Chef söker reporter

Chef växer och når över 300 000 chefer på alla våra plattformar. Nu behöver vi utöka redaktionen med ytterligare en reporter med huvudet fullt av idéer.
ego-sanna-mander-hjarna-illustration
Jobba på Chef

Chef is looking for a Web Analyst

We are looking for a Web Analyst to join our creative team at Chef. This is a trainee position for six months through Career Sweden, a programme which aims at helping foreign graduates get established in the Swedish labour market.