cissiounn-1
Cissi Elwin och Unn Edberg.

Pressmeddelande: Chef rekryterar Unn Edberg som ny vice vd

”Det här är en drömrekrytering”, säger Cissi Elwin, VD och chefredaktör på Chef om att Unn Edberg blir ny vice VD från och med årsskiftet.

”Vi driver en förändringsprocess och växer nu snabbt inom nya områden som tex uppdragsjournalistik och nätverk. Dessutom har vi just lanserat en premium-tjänst som ger våra prenumeranter ett helt nytt erbjudande med skräddarsydd hjälp i vardagen.

Vi behöver bli fler för att kunna ta tillvara alla de möjligheter som finns. Det är som om Unn är gjord för detta, med sina kunskaper om publicistik, magasinsproduktion, digital utveckling och affärer. Dessutom känner hon ju Chef väl sen sina år som redaktionschef på tidningen. Och så har hon själv varit Chef ett antal år och vet in på huden vad det innebär. Det är helt enkelt perfekt. Vi blir ett starkt team här på Chef!”

Unn Edberg har en gedigen erfarenhet från dagspress och magasin, bland annat från Metro, Civilekonomen, Företagaren och Chef. Hon har också varit tf VD på tidningsdesign-och innehållsbyrån A4. Senast har hon byggt upp Finansliv, som vid sidan av magasinet har flera uppskattade event, digitala kurser och en nylanserad sajt.

Dessutom är Unn Edberg ordförande i Sveriges Tidskrifter, vice ordförande i Utgivarna samt sitter i styrelsen för Dagstidningen Norran.

”Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Chef – ett fantastiskt varumärke som har utvecklats enormt under senare år med Cissi Elwin som publisher. Jag brinner för affärsutveckling inom mediebranschen och på Chef finns förutsättningarna för att lyckas.

Ledarskapsfrågorna blir allt viktigare i takt med att globaliseringen och digitaliseringen som sätter arbetslivet under ökad förändringspress. Att få vara med och stötta Sveriges chefer i att bli ännu bättre ledare är en viktig och spännande uppgift.”

Unn Edberg tillträder den 1 januari 2016 och ersätter Margaretha Kühne som går i pension.

För mer information, kontakta Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

moten-4
Motivation

Kaos i kalendern – här är 8 knep för att skapa ordning

Kalendern och att göra-listan ska leva ihop, menar Chefs effektivitetsexpert Petra Brask. Det är så du får saker gjorda och slipper den där övermäktiga känslan av att ha fler uppgifter än du kan hantera.
domstol2
Annonssamarbete Chef + CSN

Dom i USA får fler svenskar att betala sina studielån

En fällande dom i Kalifornien har banat vägen. CSN får nu allt fler svenskar i USA att betala på sina studieskulder. ”Nu vet man att CSN vinner om vi går till domstol”, säger verksjuristen Helena Fällman.
chef-nya-nuremt
Tidningen Chef

I nya numret Chef

Septembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen: ✓ Hur leder världens rikaste man? ✓ Ny undersökning visar chocksiffror i hur svenska chefer mår ✓ Som chef inom kommunal äldrevård leder Pia Jönsson uppåt  80 medarbetare. Vi följde henne under en dag ✓ Så klarar sig Googles Sverigechef Anna Wikland i vårt Cheftest.

cb9-contentartikel
Chefboken

Boken för chefer som vill skapa innovativa organisationer

Idén om det ensamma, kreativa uppfinnargeniet som tar fram fantastiska produkter är en myt författaren, fil dr Mikael Johnsson, vill krossa. I sin bok ”Högpresterande innovationsteam” visar han hur verkligt framgångsrik innovation är ett grupparbete.
suaad-2
Suad Ali

Chefs krönikör sommarpratar i P1

Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef, sommarpratar i P1.
cissi_nysomchef1
Ny som chef-dagen

Cissi Elwin: ”Alla chefer såg så ledsna och tyngda ut”

Chefs vd och chefredaktör gjorde allt för att undvika chefsrollen i många år – något tråkigare kunde hon inte tänka sig. Idag är Cissi Elwin glad att hon vågade prova. Här bjuder hon på sina första misstag och lärdomar som ny chef.
En styrelse som driver innovation kan bli bolagets nya superkraft.
Annonssamarbete Chef + Vinnova

Styrelsen – så blir den företagets superkraft

Styrelsen behövs för att göra svenska bolag mer innovativa. Driv från styrelserummet kan göra hela skillnaden – och lyfta svenska företag. ”För att kunna bli en strategisk resurs för innovation behöver styrelser utveckla sig", säger Vinnovas generaldirektör Darja Isaksson.
cb_rebeltalent_webb_logga1
Chefboken

Var en rebell och nå framgång

Gör uppror mot rutiner, regler och begränsningar så blir du mer innovativ och framgångsrik, får högre status och har roligare på köpet. Till stöd har du mängder av forskning om rebelltalanger. I senaste Chefboken sammanfattar ledarskapscoachen Maria Gerlofson de sätten att blir mer rebellisk.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden