cissiounn-1
Cissi Elwin och Unn Edberg.

Pressmeddelande: Chef rekryterar Unn Edberg som ny vice vd

”Det här är en drömrekrytering”, säger Cissi Elwin, VD och chefredaktör på Chef om att Unn Edberg blir ny vice VD från och med årsskiftet.

”Vi driver en förändringsprocess och växer nu snabbt inom nya områden som tex uppdragsjournalistik och nätverk. Dessutom har vi just lanserat en premium-tjänst som ger våra prenumeranter ett helt nytt erbjudande med skräddarsydd hjälp i vardagen.

Vi behöver bli fler för att kunna ta tillvara alla de möjligheter som finns. Det är som om Unn är gjord för detta, med sina kunskaper om publicistik, magasinsproduktion, digital utveckling och affärer. Dessutom känner hon ju Chef väl sen sina år som redaktionschef på tidningen. Och så har hon själv varit Chef ett antal år och vet in på huden vad det innebär. Det är helt enkelt perfekt. Vi blir ett starkt team här på Chef!”

Unn Edberg har en gedigen erfarenhet från dagspress och magasin, bland annat från Metro, Civilekonomen, Företagaren och Chef. Hon har också varit tf VD på tidningsdesign-och innehållsbyrån A4. Senast har hon byggt upp Finansliv, som vid sidan av magasinet har flera uppskattade event, digitala kurser och en nylanserad sajt.

Dessutom är Unn Edberg ordförande i Sveriges Tidskrifter, vice ordförande i Utgivarna samt sitter i styrelsen för Dagstidningen Norran.

”Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Chef – ett fantastiskt varumärke som har utvecklats enormt under senare år med Cissi Elwin som publisher. Jag brinner för affärsutveckling inom mediebranschen och på Chef finns förutsättningarna för att lyckas.

Ledarskapsfrågorna blir allt viktigare i takt med att globaliseringen och digitaliseringen som sätter arbetslivet under ökad förändringspress. Att få vara med och stötta Sveriges chefer i att bli ännu bättre ledare är en viktig och spännande uppgift.”

Unn Edberg tillträder den 1 januari 2016 och ersätter Margaretha Kühne som går i pension.

För mer information, kontakta Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

bretan_webbkurs_fullsize_1800x1013_1
Webbkurser

Så gör de bästa – lär dig sätta lön och hålla lönesamtal

Snart dags för lönesamtal? Lär dig sätta lön på bästa möjliga sätt – med Chefs populära utbildning i lönesättning och lönesamtal.

Peder Johannisson, Convini. Foto: Fredrik Malmlund
Annonssamarbete Chef + Invono

Företagstoppar måste också upp i molnet

Framtidens vinnarföretag är digitaliserade ända upp i toppen.
”Företag med för många manuella moment riskerar att tappa fokus från kunden”, säger affärsutvecklaren Peder Johannisson.

nytt
Om chef

Digital projektledare sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativ- och idérik digital projektledare.
cissi123
Beslutsfattande

Cissi Elwin: Egenskapen du behöver för att hitta guldet

Cissi Elwin skriver om en egenskap som är extra viktig att ha som chef. 
deal-2
Sätta lön

Experten: 7 ovärderliga tips inför lönesamtalet

Lönesamtalet närmar sig med stormsteg, och du undrar nervöst om du har tänkt på allt. Men var lugn – Chefs löneexpert ger dig checklistan du behöver.
chef-nr-1-2019
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Januarinumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen:  ✓ Vad är myt och vad är sanning? Chefs expert guidar dig förbi vanliga missuppfattningar. ✓ AI-utvecklaren och chefsarkitekten Lars Kristensson vill prata om en annan historia än den klassiska framgångssagan – om att satsa allt och misslyckas. ✓ Ny krönikör! Möt Ishtar Touailat, utsedd till Framtidens kvinnliga ledare, supertalang och en av näringslivets viktigaste kvinnor. ✓ Så klarar sig Peabs vd Jesper Göransson i vårt Cheftest. ✓  Nystart – Chefs experter tipsar om hur du blir en ännu bättre chef 2019. ✓ Vi cheftestar Peabs vd Jesper Göransson> ✓…och mycket mer!

Martin Allerby, AGA. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

"Helhetssynen har gjort mig till en bättre chef"

När civilingenjören Martin Allerby erbjöds en ny cheftjänst på AGA ville han fördjupa sina kunskaper i ekonomi. Executive MBA-programmet vid Stockholms Universitet gav honom dessutom en förståelse för helheten. ”Den helhetssynen har gjort mig till en mer kompetent medarbetare och chef”, säger han.
cb-daretolead-webb2
Chefboken

Vi behöver vara modiga ledare, men är för fega

Det behövs modigare ledare och företagskulturer för att lyckas i en komplex, snabbt föränderlig omgivning, med svåra utmaningar och ett omättligt behov av innovation.
nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden