cissiounn-1
Cissi Elwin och Unn Edberg.

Pressmeddelande: Chef rekryterar Unn Edberg som ny vice vd

”Det här är en drömrekrytering”, säger Cissi Elwin, VD och chefredaktör på Chef om att Unn Edberg blir ny vice VD från och med årsskiftet.

”Vi driver en förändringsprocess och växer nu snabbt inom nya områden som tex uppdragsjournalistik och nätverk. Dessutom har vi just lanserat en premium-tjänst som ger våra prenumeranter ett helt nytt erbjudande med skräddarsydd hjälp i vardagen.

Vi behöver bli fler för att kunna ta tillvara alla de möjligheter som finns. Det är som om Unn är gjord för detta, med sina kunskaper om publicistik, magasinsproduktion, digital utveckling och affärer. Dessutom känner hon ju Chef väl sen sina år som redaktionschef på tidningen. Och så har hon själv varit Chef ett antal år och vet in på huden vad det innebär. Det är helt enkelt perfekt. Vi blir ett starkt team här på Chef!”

Unn Edberg har en gedigen erfarenhet från dagspress och magasin, bland annat från Metro, Civilekonomen, Företagaren och Chef. Hon har också varit tf VD på tidningsdesign-och innehållsbyrån A4. Senast har hon byggt upp Finansliv, som vid sidan av magasinet har flera uppskattade event, digitala kurser och en nylanserad sajt.

Dessutom är Unn Edberg ordförande i Sveriges Tidskrifter, vice ordförande i Utgivarna samt sitter i styrelsen för Dagstidningen Norran.

”Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Chef – ett fantastiskt varumärke som har utvecklats enormt under senare år med Cissi Elwin som publisher. Jag brinner för affärsutveckling inom mediebranschen och på Chef finns förutsättningarna för att lyckas.

Ledarskapsfrågorna blir allt viktigare i takt med att globaliseringen och digitaliseringen som sätter arbetslivet under ökad förändringspress. Att få vara med och stötta Sveriges chefer i att bli ännu bättre ledare är en viktig och spännande uppgift.”

Unn Edberg tillträder den 1 januari 2016 och ersätter Margaretha Kühne som går i pension.

För mer information, kontakta Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

chefvann
Om chef

Chef fick prestigefyllt branschpris – igen

Sveriges Tidskrifter har delat ut sina årliga utmärkelser på Tidskriftsgalan. Chef knep priset i kategorin Årets Digitala Tidskrift fackpress –  senast det hände var 2013.

elisabeth-wennstrom1
02:19 min
Annonssamarbete Chef + ManpowerGroup

Årets Chef: "Lär dig leda med Styrkefokus"

Video:

Fokusera på styrkorna för att lyfta dina medarbetare, ditt ledarskap och resultat. Elisabeth Wennström, Årets Chef 2018 berättar om modellen bakom hennes ledarskap.

nya-numret-av-chef-november
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Novembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen: ✓ Spotifys Norden-vd om livskrisen mitt i drömkarriären ✓ Ny forskning: Har du ett respektabelt, välbetalt och helt poänglöst jobb? ✓ Så skapades mångmiljon-företaget Linas Matkasse. Grundaren Lina Gebäck ger sina karriärtips. ✓ Undersökning: Bara 6% av Sveriges chefer reser kollektivt till jobbet. Restid och punktlighet är viktigare än klimatpåverkan. ✓ Så klarar sig Stora Ensos vd Karl-Henrik Sundström i vårt Cheftest.

contentartikel
Chefboken

Datorer är bäst på rekrytering

Det är avgörande att anställa rätt medarbetare och dyrt att rekrytera fel, men många fortsätter att jobba som de alltid gjort, ofta utan vetenskaplig förankring.
nominerat2
Tidningen Chef

Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till "Årets digitala tidskrift", ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till "Årets utvecklare" – för satsningen på webbkurser.
chefboken-webbejlogga
Chefboken

Digitalisering handlar om människor

Hur ska traditionella företag överleva när unga företag snabbt hittar digitala lösningar för att möta kundernas behov? Det räcker sällan att förbättra produkten eller fokusera på ny teknik.
Lars-Olof Moberg, Länsförsäkringar
Annonssamarbete Chef + &frankly

"Så hjälper vi varandra att växa"

Lars-Olof Moberg vände en negativ spiral. Mindre stress, mer engagemang hos medarbetarna – och 30 procents högre lönsamhet.
”Verktyget vi använder hjälpte oss att sätta igång en dialog och skapa förändring.”

moten-4
Motivation

Kaos i kalendern – här är 8 knep för att skapa ordning

Kalendern och att göra-listan ska leva ihop, menar Chefs effektivitetsexpert Petra Brask. Det är så du får saker gjorda och slipper den där övermäktiga känslan av att ha fler uppgifter än du kan hantera.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden