
Superchefen: Mina 3 bästa karriärtips
Tänk att livsmedelsbranschen kunde vara så spännande. Anette Rosengren, vd för Fazer Bageri, har gjort en karriärresa som sträcker sig över såväl den egyptiska landsbygden som USA och Vårgårda.

Liseberg-chefens tuffa pris: Förlorade kärleken
När Lisebergs vd Andreas Andersen tillträdde ville han förändra allt. Motståndet var starkt och kulturkrockarna många. I dag är han ute på andra sidan och älskar sitt jobb. Men han har betalat ett högt pris.

Pepparkaks-prinsens tuffa karriärresa: ”Gjorde bort mig”
En tuff arvstvist och en misslyckad satsning på en kakfabrik i Vingåker höll på att knäcka ”pepparkaks-prinsen” Christoffer Sai Öberg. Men han valde att kämpa och det är han tacksam över i dag.

”Rädslan att misslyckas är en god drivkraft”
Hon blev symbolen för it-kraschen – för Chef berättar Kajsa Leander om uppgång och fall och om livet och lusten till en ny karriär i dag, nästan 20 år efter Boo.com.

”Alla är värda en andra chans”

Paret Roberto: Skilda men ett lysande team

Lär dig driva förändringsprojekt

Hinner du inte läsa hela boken?

Se till att ligga i framkant med Chef

Ta igen chefsläsningen i jul

Så möter du kundernas nya krav
