vinnare-3

Över 152 000 läsare – Chef fortsätter växa

Ni läsare blir allt fler. En ny undersökning från Kantar Sifo visar att Tidningen Chef har över 152 000 läsare varje månad – och det blir fler.

Efter ett spännande år för Tidningen Chef har 2018 startat på ett minst lika kittlande sätt. Året inleddes med 93 000 unika besökare på en vecka på Chef.se – vilket är nytt rekord. Nu visar färska siffror från Kantar Sifo att även månadsmagasinet lockar fler läsare.

Chef är en av tidningarna som ökar. Nu är ni över 152 000 läsare – och ni blir bara fler.

”Det är så kul att få kvitto på allt vårt slit! Vi ser att ledarskapsfrågorna blir allt hetare. Bra chefer skapar en företagskultur som utvecklar medarbetarna och lyckas rekrytera spjutspetsarna. Dåligt ledarskap däremot kan riskera både varumärke och affär som vi sett inte minst i spåren av höstens metoo-debatt”, säger Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

Vecka 8 kommer nummer 2 av Tidningen Chef ut till prenumeranterna. En tidning som fått en rejäl uppfräschning på flera områden.

”Vi har skapat en ny och ännu mer lustfylld form. Vi har bland annat valt att lyfta fram våra nya experter. Experterna får även en större roll på Chef.se med korta filmer som ska hjälpa chefen i frågor den står inför”, säger Cissi Elwin.

Vill du förkovra dig ytterligare som chef? Missa inte Chefs webbkurser i GDPR, personlig effektivitet och coachning i vardagen – framtagna specifikt för att passa din roll som chef. 

Läs också: Chef vann tungt pris på gala

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

nominerat2
Tidningen Chef

Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till "Årets digitala tidskrift", ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till "Årets utvecklare" – för satsningen på webbkurser.
Kathrine Hogseth på CRM-konsulterna
Annonssamarbete Chef + CRM-Konsulterna

Mognadsmatrisen som räddar it-projektet

Se var i mognadsmatrisen ni befinner er. Anpassa sedan projektplaneringen efter det. Här är CRM-experterna som har hittat en framgångsformel för komplicerade it-projekt.
chefboken-webbejlogga
Chefboken

Digitalisering handlar om människor

Hur ska traditionella företag överleva när unga företag snabbt hittar digitala lösningar för att möta kundernas behov? Det räcker sällan att förbättra produkten eller fokusera på ny teknik.
moten-4
Motivation

Kaos i kalendern – här är 8 knep för att skapa ordning

Kalendern och att göra-listan ska leva ihop, menar Chefs effektivitetsexpert Petra Brask. Det är så du får saker gjorda och slipper den där övermäktiga känslan av att ha fler uppgifter än du kan hantera.
mardaligt
Arbetsmiljö

Konflikt på jobbet: "Då ska chefen agera"

Tjafs, oenigheter och konflikter är vanliga i yrkeslivet. Som chef kan det vara svårt att veta när det är dags att “lägga sig i”. Ibland är det dock din skyldighet att agera.
chef-nya-nuremt
Tidningen Chef

I nya numret Chef

Septembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen: ✓ Hur leder världens rikaste man? ✓ Ny undersökning visar chocksiffror i hur svenska chefer mår ✓ Som chef inom kommunal äldrevård leder Pia Jönsson uppåt  80 medarbetare. Vi följde henne under en dag ✓ Så klarar sig Googles Sverigechef Anna Wikland i vårt Cheftest.

caroline-fjellner-intro2
Annonssamarbete Chef + &frankly

7 drivkrafter som lyfter engagemang på jobbet

Sju olika drivkrafter är nyckeln till engagemang på jobbet. Här är frågorna som hjälper till att kartlägga dem.

cb9-contentartikel
Chefboken

Boken för chefer som vill skapa innovativa organisationer

Idén om det ensamma, kreativa uppfinnargeniet som tar fram fantastiska produkter är en myt författaren, fil dr Mikael Johnsson, vill krossa. I sin bok ”Högpresterande innovationsteam” visar han hur verkligt framgångsrik innovation är ett grupparbete.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden