vinnare-3

Över 152 000 läsare – Chef fortsätter växa

Ni läsare blir allt fler. En ny undersökning från Kantar Sifo visar att Tidningen Chef har över 152 000 läsare varje månad – och det blir fler.

Efter ett spännande år för Tidningen Chef har 2018 startat på ett minst lika kittlande sätt. Året inleddes med 93 000 unika besökare på en vecka på Chef.se – vilket är nytt rekord. Nu visar färska siffror från Kantar Sifo att även månadsmagasinet lockar fler läsare.

Chef är en av tidningarna som ökar. Nu är ni över 152 000 läsare – och ni blir bara fler.

”Det är så kul att få kvitto på allt vårt slit! Vi ser att ledarskapsfrågorna blir allt hetare. Bra chefer skapar en företagskultur som utvecklar medarbetarna och lyckas rekrytera spjutspetsarna. Dåligt ledarskap däremot kan riskera både varumärke och affär som vi sett inte minst i spåren av höstens metoo-debatt”, säger Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

Vecka 8 kommer nummer 2 av Tidningen Chef ut till prenumeranterna. En tidning som fått en rejäl uppfräschning på flera områden.

”Vi har skapat en ny och ännu mer lustfylld form. Vi har bland annat valt att lyfta fram våra nya experter. Experterna får även en större roll på Chef.se med korta filmer som ska hjälpa chefen i frågor den står inför”, säger Cissi Elwin.

Vill du förkovra dig ytterligare som chef? Missa inte Chefs webbkurser i GDPR, personlig effektivitet och coachning i vardagen – framtagna specifikt för att passa din roll som chef. 

Läs också: Chef vann tungt pris på gala

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

suaad-2
Suad Ali

Chefs krönikör sommarpratar i P1

Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef, sommarpratar i P1.
Anna Palmgren, Arbetsförmedlingen
Annonssamarbete Chef + Arbetsförmedlingen

Tips till chefen: Så här höjer du den digitala kompetensen

Börja med dig själv och våga vara personlig. Det är några av uppmaningarna Anna Palmgren ger till Sveriges chefer. Sektionschefen för digitalt engagemang på Arbetsförmedlingen tipsar om strategier för att höja den digitala kompetensen på arbetsplatsen.
cissi_nysomchef1
Ny som chef-dagen

Cissi Elwin: ”Alla chefer såg så ledsna och tyngda ut”

Chefs vd och chefredaktör gjorde allt för att undvika chefsrollen i många år – något tråkigare kunde hon inte tänka sig. Idag är Cissi Elwin glad att hon vågade prova. Här bjuder hon på sina första misstag och lärdomar som ny chef.
cb_rebeltalent_webb_logga1
Chefboken

Var en rebell och nå framgång

Gör uppror mot rutiner, regler och begränsningar så blir du mer innovativ och framgångsrik, får högre status och har roligare på köpet. Till stöd har du mängder av forskning om rebelltalanger. I senaste Chefboken sammanfattar ledarskapscoachen Maria Gerlofson de sätten att blir mer rebellisk.
nytt
Om chef

Driven webbanalytiker sökes till Chef

Chef förstärker teamet med en initiativ- och idérik webbanalytiker.
almedalen_egenannons
Om chef

Häng med på #chefialmedalen

Inte på plats i Almedalen? Chef arrangerar en rad seminarier och ett mingel under Almedalsveckan 2018, där du får nya intryck, kunskaper och smarta insikter. Häng med i rapporteringen här.
framtida
Tidningen Chef

Lista: Här är 12 av Framtidens Ledare

De är drivna, de är under 35 och har alla utmärkt sig genom framstående ledartalang, affärsmässigt resultat eller idémässigt engagemang.

chefboken-nr67-1800-minuslogga
Chefboken

Led med hjärnan!

Få mer energi, öka din prestation och bli en bättre ledare med hjälp av det senaste inom hjärnforskningen. Friederike Fabritius och Hans W Hagemann samlat praktiska och konkreta tips i boken The Leading Brain – neuroscience hacks to work smarter, better, happier. I senaste Chefboken sammanfattar ledarskapscoachen Maria Gerlofson de bästa tipsen.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden