vinnare-3

Över 152 000 läsare – Chef fortsätter växa

Ni läsare blir allt fler. En ny undersökning från Kantar Sifo visar att Tidningen Chef har över 152 000 läsare varje månad – och det blir fler.

Efter ett spännande år för Tidningen Chef har 2018 startat på ett minst lika kittlande sätt. Året inleddes med 93 000 unika besökare på en vecka på Chef.se – vilket är nytt rekord. Nu visar färska siffror från Kantar Sifo att även månadsmagasinet lockar fler läsare.

Chef är en av tidningarna som ökar. Nu är ni över 152 000 läsare – och ni blir bara fler.

”Det är så kul att få kvitto på allt vårt slit! Vi ser att ledarskapsfrågorna blir allt hetare. Bra chefer skapar en företagskultur som utvecklar medarbetarna och lyckas rekrytera spjutspetsarna. Dåligt ledarskap däremot kan riskera både varumärke och affär som vi sett inte minst i spåren av höstens metoo-debatt”, säger Cissi Elwin, chefredaktör och vd.

Vecka 8 kommer nummer 2 av Tidningen Chef ut till prenumeranterna. En tidning som fått en rejäl uppfräschning på flera områden.

”Vi har skapat en ny och ännu mer lustfylld form. Vi har bland annat valt att lyfta fram våra nya experter. Experterna får även en större roll på Chef.se med korta filmer som ska hjälpa chefen i frågor den står inför”, säger Cissi Elwin.

Vill du förkovra dig ytterligare som chef? Missa inte Chefs webbkurser i GDPR, personlig effektivitet och coachning i vardagen – framtagna specifikt för att passa din roll som chef. 

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

finalisterna
Evenemang

Här är finalisterna till Chefgalan 2018

500 nominerade ska bli 7 vinnare. Nu kan vi presentera finalisterna till Chefgalan 2018 – kolla in hela listan!
Mia Malmenäs, Mapi
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Så vinner arbetsgivaren på ditt kompetenslyft

Du lyfter din karriär med en ledarskapsutbildning i världsklass. Din arbetsgivare får tillgång till viktig ny kompetens. Mia Malmenäs ser en tydlig win-win med sin Executive MBA-utbildning på Stockholms universitet.
brask
Tidningen Chef

Petra Brask: Så här blir du mer effektiv

Vill du bli mer effektiv? Petra Brask, Chefs effektivitetsexpert lär dig få syn på onödiga tidstjuvar.

nyttar
Om chef

10 mest lästa artiklarna på Chef.se 2017

Snart är året slut – och ett nytt kan börja. Men innan vi kliver in i 2018 kan det vara skönt och titta tillbaka på året som gått. Här är hela listan på de mest lästa artiklarna på Chef.se året som gått.
persienn_cissi4
00:55
Om chef

#MeToo – chefens ansvar!

Video + Text Besök Chefs specialsajt för chefer som vill arbeta aktivt mot sexuella trakasserier. ”Det är dags att agera och sätta stopp. Det här är en självklar ledarskapsfråga”, skriver Cissi Elwin.
chefboken_the_good_people
Chefboken

Knäck koden: Lär dig hitta bra personer

Årets julläsning för chefer? Nya Chefboken Good People vill göra både dig och dina medarbetare till bättre människor. ”Den är särskilt bra om du är i en reflekterande del av din karriär”, menar Chefs redaktör Björn Hedensjö.
butterfly
Annonssamarbete Chef + Experis

Nya egenskaper skiljer ut Sveriges bästa chefer

Juryarbetet med att sålla fram landets bästa chefer till Chefgalan ger en unik möjlighet att trendspana på svenskt ledarskap. Tydligt är att det tuffa förändringstempot ställer nya krav. ”Finalisterna har tagit till sig nya egenskaper och applicerar dem i sitt ledarskap. Det skiljer ut dem från andra”, säger Helen Remnås på Experis, som varit med i hela processen.
vivannare
Om chef

Chefs nya succé – vann tungt pris

De senaste åren har priserna och utmärkelserna regnat över Chef.se. Nu är det dags igen: Teamet bakom Chef.se tog hem priset som Årets Utvecklare på Tidskriftsgalan.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden