Jerker Norström, vd Di Luca & Di Luca: ”Bättre fysik gör att vi orkar mer”

Sponsrat innehåll: Chefutmaningen
Text:
Publicerad
Jerker Norström, vd på Di Luca & Di Luca, ett av tre företag som deltar i Chefutmaningen.

Jerker Norström, varför deltar ni i Chefutmaningen?
”För tre år sedan blev två Di Luca-bolag ett. Vi gick från en helt platt organisation till att vara indelade i olika funktioner. Då började vi en förändringsresa och Chefutmaningen passar perfekt in i det skede som vi befinner oss i nu. Att träna tillsammans kan leda till djupare relationer inom företaget, tror jag.”

Vad behöver ni bli bättre på?
”Mätningarna visar att våra största utmaningar ligger inom effektivitet och fysiologi. Jag tror att de hänger ihop. Är man otränad blir man tröttare, och får svårare att fokusera. Så fungerar åtminstone jag. Alla på Di Luca har krävande arbetsdagar och förväntas vara innovativa och nytänkande. Bättre fysik gör att vi orkar mer och mår bättre.”

Vilket mål har ni satt upp?
”Att få grönt ljus (se chefutmaningen.se) på helhetsmätningen samt att inga mätområden ska ha rött ljus.”

Varför är träning och hälsa viktigt för dig?
”Jag motionerar för att jag ska må bra, och med mitt jobb, kunna äta vad jag vill. Träning blev särskilt viktigt för mig när jag skadade mitt knä och tvingades gå igenom en rehabilitering. Jag bestämde mig för att aldrig hamna där igen, och började träna mer regelbundet och genomtänkt. Nu blir jag rastlös om jag inte får träna på några dagar.”

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden